QuizGroup Network

Ya tamam anladık bizi uyardı etti de , ağustos 30 da 2 ay öncekilerin parası ödenecekti onlar noldu?

dashboarda girebiliyorum ayrıca sadece kapalı kanallarımı atmışlar geri kalan herşey normal. acaba atılma sırası bize gelmedimi yoksa bu atılanlar izlenme falan çeken kişiler olduğu için quiz bunları attımı ?

dashboarda girebiliyorum ayrıca sadece kapalı kanallarımı atmışlar geri kalan herşey normal. acaba atılma sırası bize gelmedimi yoksa bu atılanlar izlenme falan çeken kişiler olduğu için quiz bunları attımı ?

hayır hocam izlenim falan çekmedim 60 kanalım atılmış. bi panelde 20 kanal var onlar atılmamış duruyo aynı yöntem ile açmıştım sıra gelmemiş demekkı

sahte trafik yoktu hocam benım ama atmişlar. sadece sahte trafıkten oldugunu zannetmıyorum ben sahte trafık olsa quizde kanal kalmaz quiz kanal satıcıları cunku izlenim satın alıyor benım telif bulunan kanallar gitmiş

Yaa varya yemın ederım kafayı yememek elde degıl 50 kanal baglı dashboardı ayırmıs hepsını tek tek , tamam iyi hos mesela bu kanalı neden atmamıs?

Dashboarda gırmeye calsııyorum :

7b7Bdr.png

Ama kanala giriyorum uyarı oldugu halde atılmış gozukmuyor , şeytan bunun neresınde ...

rV60pz.png

Dashboarda girerken böyle diyor ne demek bu İngilizce?
Your access will not be reinstated.

Xperia Z2 den gönderildi

2 büyük kanalım dün Atılmamış gözüküyordu bugün atılmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaa varya yemın ederım kafayı yememek elde degıl 50 kanal baglı dashboardı ayırmıs hepsını tek tek , tamam iyi hos mesela bu kanalı neden atmamıs?

7b7Bdr.png

Ama kanala giriyorum uyarı oldugu halde atılmış gozukmuyor , şeytan bunun neresınde ...

rV60pz.png

malesef ki aynı sorunu bende yaşıyorum hala paneller birleşmedi benimde

7b7Bdr.png

rV60pz.png

bende bu çıkıyor girmeye çalıştığımda,sanırım kanalları atacaklar sıraya koymuşlar :(

7b7Bdr.png

rV60pz.png

Aynısı bendede var var hocam ilk quize soktugum kanal var mesela 8 ay oncesine ait telifli o hala quiz bağlı ama diğer kanallarin çoğunu atmışlar dün atilmamisti bu kanallar bir sırası varsa bu sıra neye göre merak ediyorum

2 farklı açık kanalımla dashboarda girmeye çalıştım ama hata verdi, girmedi. atılmışlar çünkü. kontrol panelinden baktım ikiside atılmış, para kazanmaları kapatılmıştı ve para kazanma karşısında önce ülke seçin yazıyordu. yani bu adamlar atarken birde ülkeyi mi değiştiriyorlar yoksa atıldığı için mi bu şekilde kapanıyor para kazanma? kanalları temiz temiz quize soktuğuma eminim hatta videoda hala reklam çıkıyor ve quize bağlı gözüküyor ama video yöneticisinde ne yeşil ne gri dolar işareti bile yok.

edit: eklemeyi unutmuşum kanal menüsüne tıklayınc quiz ile bağlı gözükmüyor. diğer kanallarımda panelden bakınca quize bağlı gözüküyor ama dashboarda giremiyordum. demek sıra bağlantıyı tam olarak kaldırmaya geldi.

Son düzenleme:
Benim hem açık hem de kapalı kanallarıma girişte hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Açık kanallarım, yüklü miktar olanlar da dahil kesinleşmiş.

Bu ay kapanan kanallarımın kesinleşmeleri yok.
Haziranda kapanmış ve Temmuz'da kesinleşmiş kanallarımın (30 Ağustos'ta ödenecek olanlar) kesinleşme rakamlarında herhangi bir silinme ya da değişme yok.

Son düzenleme:

ben izlenim cekenleri attıklarını düşünüyorum hocam bendede en ufak problem yok herşey yolunda

---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:22 ----------

hayır hocam izlenim falan çekmedim 60 kanalım atılmış. bi panelde 20 kanal var onlar atılmamış duruyo aynı yöntem ile açmıştım sıra gelmemiş demekkı

hocam quiz mi satın aldınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri