Ya tamam anladık bizi uyardı etti de , ağustos 30 da 2 ay öncekilerin parası ödenecekti onlar noldu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şaun dashboarda girebilen var mı?
şaun dashboarda girebilen var mı?
dashboarda girebiliyorum ayrıca sadece kapalı kanallarımı atmışlar geri kalan herşey normal. acaba atılma sırası bize gelmedimi yoksa bu atılanlar izlenme falan çeken kişiler olduğu için quiz bunları attımı ?
dashboarda girebiliyorum ayrıca sadece kapalı kanallarımı atmışlar geri kalan herşey normal. acaba atılma sırası bize gelmedimi yoksa bu atılanlar izlenme falan çeken kişiler olduğu için quiz bunları attımı ?
Dashboarda girerken böyle diyor ne demek bu İngilizce?
Your access will not be reinstated.
Xperia Z2 den gönderildi
Yaa varya yemın ederım kafayı yememek elde degıl 50 kanal baglı dashboardı ayırmıs hepsını tek tek , tamam iyi hos mesela bu kanalı neden atmamıs?
Dashboarda gırmeye calsııyorum :
![]()
Ama kanala giriyorum uyarı oldugu halde atılmış gozukmuyor , şeytan bunun neresınde ...
![]()
Yaa varya yemın ederım kafayı yememek elde degıl 50 kanal baglı dashboardı ayırmıs hepsını tek tek , tamam iyi hos mesela bu kanalı neden atmamıs?
![]()
Ama kanala giriyorum uyarı oldugu halde atılmış gozukmuyor , şeytan bunun neresınde ...
![]()
![]()
![]()
Aynısı bendede var var hocam ilk quize soktugum kanal var mesela 8 ay oncesine ait telifli o hala quiz bağlı ama diğer kanallarin çoğunu atmışlar dün atilmamisti bu kanallar bir sırası varsa bu sıra neye göre merak ediyorum
hayır hocam izlenim falan çekmedim 60 kanalım atılmış. bi panelde 20 kanal var onlar atılmamış duruyo aynı yöntem ile açmıştım sıra gelmemiş demekkı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.