QuizGroup Network

İçimden bir ses, çok yüksek ihtimalle bu tutarsızlıkların tamamen eylüle hazırlık amacıyla yapılan yeni bir dashboard yapılanması ile ilgili olduğunu söylüyor, [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] in söylediği, adsense bağlı olmasına rağmen sayım olmadı sözü de bu ihtimali daha da güçlü kılıyor...

Arada atılan ve tekrar davetiye gönderilen kanallarda ise, yapılan hataların farkedilmesiyle farklı bir birim tarafından, bir yandan da düzeltme çalışması yapıldığını düşünüyorum...

Bence hiç bir kanalınızı farklı partnere taşımayın, hatta hiç girmeyin bile, yarın mutlaka bununla ilgili somut gelişmeler yaşayacağız...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 3 kişiden 1 benim kanal dün gitmişti ve çok iyi getirisi olan bi kanaldi para kazanma gitmişti para kazanmayı duzelttim bu sabah kanala tekrar girdim ağ bağlantısı Qiz yazıyor en iyi kanalim yanılmam imkansız ama başka kanal yok ve hala atilmalar devam ediyor bende

benim 1 özgün,2-3 tanede yarı özgün kanalı attılar.dizi,film vb içeriklerden sadece 1 tanesi atıldı dün.dizi kanalıma kanal takipden baktım,reklamların tamamı kapanmış görünüyordu.kanala girip baktım,ayarlarda quiz yazmıyor ve tüm reklamlar kapanmıştı.bugün geri baglandı sözlerinden sonra baktıgımda kanal takip programı tekrar normale dönmüştü bende kanala girip baktım tekrar ve kanalda sorun yoktu.dün quizle baglantısı kesilen,videoların reklamları kapatılan kanal bugün akşam üzeri tekrar geldi.analyticse girmedim dün yani sıfırlandı mı bilmiyorum ama atıldıgına göre sıfırlamıştır heralde.bugün baktıgımda ise bişey yokmuş gibi normaldi.bunların haricinde atılan,sorunlu kanalım sadece 1 tane var,geçen hafta bagladıgım boş bi kanaldı o da...

edit : bence şuan atılan kanalları filan başka yere baglamak gereksiz.ben ugraşmıyorum,ilgilenmiyorum açıkcası.1-2 gün sonra bakarız,duruma göre ne yapıcaksak yaparız.

Son düzenleme:
benim 1 özgün,2-3 tanede yarı özgün kanalı attılar.dizi,film vb içeriklerden sadece 1 tanesi atıldı dün.dizi kanalıma kanal takipden baktım,reklamların tamamı kapanmış görünüyordu.kanala girip baktım,ayarlarda quiz yazmıyor ve tüm reklamlar kapanmıştı.bugün geri baglandı sözlerinden sonra baktıgımda kanal takip programı tekrar normale dönmüştü bende kanala girip baktım tekrar ve kanalda sorun yoktu.dün quizle baglantısı kesilen,videoların reklamları kapatılan kanal bugün akşam üzeri tekrar geldi.analyticse girmedim dün yani sıfırlandı mı bilmiyorum ama atıldıgına göre sıfırlamıştır heralde.bugün baktıgımda ise bişey yokmuş gibi normaldi.bunların haricinde atılan,sorunlu kanalım sadece 1 tane var,geçen hafta bagladıgım boş bi kanaldı o da...

edit : bence şuan atılan kanalları filan başka yere baglamak gereksiz.ben ugraşmıyorum,ilgilenmiyorum açıkcası.1-2 gün sonra bakarız,duruma göre ne yapıcaksak yaparız.

muhteşem bir gelişme :)

Bu quiz ne ayak bizi mi kopartiyo anlamadımki videoyapa 200 lira para verdik 2 ay dayansaydi da zardan düşseydik

Xperia Z2 den gönderildi

içimden seni seviyorum demek geliyor bu dediklerin tamamiyle gerçekseki sen bana asla yalan söylemezsin... düzelir inşallah bizimkilerde :(

Bu quiz ne ayak bizi mi kopartiyo anlamadımki videoyapa 200 lira para verdik 2 ay dayansaydi da zardan düşseydik

Xperia Z2 den gönderildi

hocam burda milyon dolarlar gidiyor sen 200 liralık bot diyosun ya. :D Bak quiz eski haline dönerse herşey eskisi gibi olursa eğer SÖZ 200 liralık bot alıcam sana:D

Xperia Z2 den gönderildi

hocam burda milyon dolarlar gidiyor sen 200 liralık bot diyosun ya. :D Bak quiz eski haline dönerse herşey eskisi gibi olursa eğer SÖZ 200 liralık bot alıcam sana:D

Yazdim bunu videoyapa 2 aylık 100 kanal limitli botumu isterim 😀

Xperia Z2 den gönderildi

şair burada mezarcılığın dibine vurmuş :D

Olayı kaçırmışım galiba herkes eylülde bişey olacağından bahsediyor. Yt bi update mi yapıcak ne değişicek varmı konusu?

Evet ibretlik soru ; Kanalı atılandan ADSENSE bağlayıp kazancı sayılan var mı?

Dashboard girilmiyor fakat kanal kısmında quizgroup'a bağlı görünüyor ozamanda atılmış mı oluyor ?

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] biraz önce kanal bağladım adsenseye bakalım.

Ayrıca bir not quiz den atılan kanallarımda ihtarlı +15 tekrardan aktif olmuş.Para kazanma da aktif.

En iyisi valla adsense saldırmayın ama şu ana kadar ufak tefek sorunlar dışında quizden daha çok işime yaradı :)

ömründen 2 seneyi eksiltip 2013 e geri gitmek isteyenler beğenebilirmi acaba :D
abı bunlar goz korkutmaca sadece spam bıtıremezler youtube bayrak dıktık hhayırdır onlara bu ısın bıtmecegı bırebır youtube %90 spam temızlemek ısterlerse kendılerı reklam kazancı ustune hıt kaybeder

Şimdi baktım telifsiz uyarısız kanallarım atılmış ne ayak bunlar anlamış değilim. Gelecek paraya güvendik sözde...

Kanalın para kazanması dün gitti reklamlar hala Qize gidiyor bişey anlamadın bu işten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri