QuizGroup Network

benim kanallar ayrılmadı 1 tane kanal hariç oda hala atılmamış onunda para kzanması kapalıydı. atılmalar bitsede rahat etsek.

Felaket tellallığı yapmak gibi olmasın ama atılan kanalların bu kadar da kalacağını düşünmüyorum yetkili gitmeden önce kesinlesmelere 15 17 si ödemeler 20 sinden sonra demişti muhtemelen kanallari kesinlestirip atıyorlar partnerden benim atilan kanallarimin baktigim kadarıyla panellerinde kazançları kesinleşmişti sonra da atıldı yani ödemelerini yaparlar gibi geliyor ama atılan kanallar geri döner mi onun hakkında yorum yapmak güç

atıp atmaması inanın bu saatten sonra hiç önemli değil, şuan önemli olan tek şey temmuz kazançlarını ve haziran kapananları ödeyip ödememesi, Allah'ın izniyle ödemelerimizi sorunsuz alacağız.

o değilde hocam şu tarz yorumlar beni deli ediyor. tamam ağlamanın lüzmu varmı ? alırsın kesinleşen paranın üstüne mi yatıcak düzenli para aldığın partner. neden ileriyi düşünmüyorsun sonra ne olcak diye düşünmüyorsun tek olayın bu ay paranı almanmı ? iyi forumlar

Felaket tellallığı yapmak gibi olmasın ama atılan kanalların bu kadar da kalacağını düşünmüyorum yetkili gitmeden önce kesinlesmelere 15 17 si ödemeler 20 sinden sonra demişti muhtemelen kanallari kesinlestirip atıyorlar partnerden benim atilan kanallarimin baktigim kadarıyla panellerinde kazançları kesinleşmişti sonra da atıldı yani ödemelerini yaparlar gibi geliyor ama atılan kanallar geri döner mi onun hakkında yorum yapmak güç

tümünü atsın benim için önemli değil sadece ne zaman biter bu atılmalar yada resmi bi açıklama gelse benim için yeter

var. ama kesinleşme olmadan önce atıldı. kesinleşmeden sonra atılan yok.

benim tümü kesinleşti atılan bi kanal bile yok

Videodaki adam tam bir felaket tellalı. Bana davet atan Quiz, neden beni Networkten attı diyor. Ve dikkat ederseniz kanal özgün ve onaylı. Bu ruslar çok içiyor acaba Quizin elemanları sarhoş oldu da bütün kanalları ne var ne yok sıradan atıyor mu :)

Ve videoda diyor ki; benim özgün bir kanalım var ve neden attı anlam veremiyorum. Sonra da sebepleri sıralamış vs vs. ( Ödeme yapmayacak.. ) Ama şunu da es geçmemiş. Quizin Rusyada büyük bir TV networkü olduğunu ve bu olayın anlamsızlığına da atıfta bulunmuş.

Velhasılı, işler karışık. Bir açıklama gelmeden fikir yürütmekte paranoyak eder adamı. Hani Spam çalışıyorduk atıldı eyvallah ama Özgün olan kanalları da atmış Quiz..

Her şeyin hayırlısı olsun vesselam ;)

Dun gece bi arkadasin tavsiyesi uzerine yuzumu rusyaya donup bende haka dansi yapiyorum hocam

Ağustosun 15ine kadar kanallar boşunamı çalıştı onunda ödemesini yapacaklar

Son düzenleme:
Arkadaşlar gereksiz uplamak istemem ama sordum cevabını alamadım, benim 0.65$ civarı bir kazanç var ama quizde hala 0.00 gözüküyor, 1$ ı geçmediği için midir acaba?

Benim iki panel var,biri banka digeri paypal,ikisinde de bütün kanallar kesinlesmis.

Atılan kanalların ödemelerini yapsınlarda geri almasalarda olur. Onada şükür deriz geçeriz başka Networke.. Hala iyi niyetli düşünüyorum kanalları geri alacaklardır diye düşünüyorum ama bu son hareketler Quize hiç yakışmadı cidden..

[MENTION=28538]MortalKombat[/MENTION] [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] arkadaşlar kusura bakmayın ama ne post kastınız ya biriniz sürekli aynı şeyleri değiştirip değiştirip yazıyor diğeriniz sabahtan beri kanallar atılıyor mu hala diye soruyor, bekleyin ve görün yazmanız birşeyi değiştirmeyecek.

Atılan kanalların ödemelerini yapsınlarda geri almasalarda olur. Onada şükür deriz geçeriz başka Networke.. Hala iyi niyetli düşünüyorum kanalları geri alacaklardır diye düşünüyorum ama bu son hareketler Quize hiç yakışmadı cidden..

bütün hayatımı etkileyecekti bu ödeme... tek temennim bu.ödesin yeterli...

Atılan özgün kanalım için quize mail atmıştım 2 gün önce bugün maile cevap vermeden davetiye atmışlar yine:S

arkadaşlar artık görüntü eşleşeni de direk kanalı kötü duruma düşürüyor :D:D

emin misin? dünya engeli değil bildiğimiz mavi eşleşenden mi bahsediyorsun? Binlerce kanal var öyle eşleşen üzerinden + video atarak para kazananlar. Böyle bir şey yoktur bence.

an itibari ile atmadık kanal bırakmadılar. hatta tek tek slayt hazırladığım fitness kanalını bile attılar. alayına rest çekti adamlar helal olsun.

Bugün dashboardlara bildirim yollayacaklarmış yeni kurallar hakkında bilginiz olsun arkadaşlar

20 saatte 90 bin kanal atmıslar partnerden....

3av0lO.jpg

WZg5pq.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri