QuizGroup Network

Quiz en son gönderdiği mail de; "haber vermeksizin yeni kurallar gelebilir ve prosedür değişebilir" demek cakallar bugun için altyapı hazırlamışlar. Bu kadar terbiyesizlik awe de bile olmadı. Onlar en azından kanalı atmadi. :D Siz önünüzu kış tutun, yaz çıkarsa bahtiniza olsun. Ödemelerden de vazgeçin yani sonra hazırlıksız yakalanmayin. Şuan yoldayım tatile gidiyorum. Tatil dönüşü 10-15 Hesap kapanması ile durumu kurtaririm diye düşünüyordum 2-3 gün önce. Bugün ise 150 kanal atılmış. Yani sıfır stres ile tatil yapıcam. :D Canin Cehenneme YouTube.

Son düzenleme:
Two days ago All channels were splitted from one dashboard to different dashboard . We couldnt understand the reason of that . Yesterday , we were not reaching the dashboard . When we enter the dashboard we got that message :

"Your Google Account has no access to the QuizGroup Dashboard" .

I had 140 channels in dashboard , most of them were open .

When we look today all channels were dismissed unheralded.

Before this, you always inform us about the changes in quiz ? Why dont you inform us about that changes. What is going on ?

As soon as possible, Can you inform us about this issue ?
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Quiz en son gönderdiği mail de; "haber vermeksizin yeni kurallar gelebilir ve prosedür değişebilir" demek cakallar bugun için altyapı hazırlamışlar. Bu kadar terbiyesizlik awe de bile olmadı. Onlar en azından kanalı atmadi. :D Siz önünüzu kış tutun, yaz çıkarsa bahtiniza olsun. Ödemelerden de vazgeçin yani sonra hazırlıksız yakalanmayin. Şuan yoldayım tatile gidiyorum. Tatil dönüşü 10-15 Hesap kapanması ile durumu kurtaririm diye düşünüyordum 2-3 gün önce. Bugün ise 150 kanal atılmış. Yani sıfır stres ile tatil yapıcam. :D Canin Cehenneme Quiz. @
Life network go home bro.

---------- Spam Engelliyici 12:23 ---------- Önceki Mesaj 12:23 ----------

Quiz en son gönderdiği mail de; "haber vermeksizin yeni kurallar gelebilir ve prosedür değişebilir" demek cakallar bugun için altyapı hazırlamışlar. Bu kadar terbiyesizlik awe de bile olmadı. Onlar en azından kanalı atmadi. :D Siz önünüzu kış tutun, yaz çıkarsa bahtiniza olsun. Ödemelerden de vazgeçin yani sonra hazırlıksız yakalanmayin. Şuan yoldayım tatile gidiyorum. Tatil dönüşü 10-15 Hesap kapanması ile durumu kurtaririm diye düşünüyordum 2-3 gün önce. Bugün ise 150 kanal atılmış. Yani sıfır stres ile tatil yapıcam. :D Canin Cehenneme Quiz. @
Life network go home bro.

:) İyi tatiller dostum ama forumda da tatile çıkartabilirler bu mesajından sonra. :) Git tatilini yap ya ne gerek var strese giriyosun..

Arkadaş kanalları attın anladık ama hala reklam Qize işliyor adsenseye bağladım Cttl u crtl f yapiyom hala Qize gidiyor paralar

stres yapmanın anlamı yok. Ödemelerden sonra belli olur herşey. Şu an sabretmekten başka birşey yok. Sonuçta quiz şimdiye kadar düzenli bir şekilde ödemelerini yaptı. Burada saçma sapan şeyler yazıp birşeylere varamayız.

Life yetkilisi diğer forumda online oldu şuanda hemen pm attım bakalım dönüş olucakmı

konuyu tam takip edemedim söyle bir sorunum var daha önce sorulduysa affola
şimdi kanllarım partnerden atılmmıs kanal bilgisinde quiz yazmıyor videoların para kazanması kapalı yani gri dolar hatta bazıları ünlem olmus ama video ortası reklamlar acık hepsinde böyle bir durumla karsılasan varmı acaba.

Bu Arada Arkaslar Dun aksam bagladıgım kanalın birinde izlenim artmıs hala partnerde dun izlenim artmadı diyen arkadaslar vardi da yararlı olur mu bilmem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri