QuizGroup Network

Beyler geçmiş ödemelere çok takılmaktansa GELECEK'teki tablo daha önemli bizim için.

Açıkları ödeyecekler, 1 Eylül Quiz'e girme kriterleri de çok zorlamazsa bizi yine ekmek yemeye devam edebiliriz.

f.g kanal kalırsa tabi ki hocam , durmak yok.
-
edit: ve nedense yüksek kazancları atmış gibi quiz..

Ya şimdi benim hiç kanalım atılmadı 300 tane sorarmısınız rica etsem atma olayı bitmiş mi?

Hocam adam net bir şekilde dashboard'a girip kazancı görüyorsanız ödeyecegiz dedi. Giremiyorsanız ödemeyecegiz dedi.

Evet o sonradan atılanlar için açıklaması şu şekilde: Ödeme yöntemlerine göre kanalları en çok kapanan hesapların açık kanallarını da attık. Onlara da ödeme yapılmayacak dedi.

Yani korkarım o paralar da gitti...

ama bu işin üzerine gitmezsek resmen üzerine yatmış olacak paranın.. herkes biliyor o paraların google tarafından kendilerine yatırıldığını.. biraz irdelersek bir şeyler çıkacaktır en azından o bilmiyorsa da yetkili birine sorup öğrensin.. derdimi anlatacak kadar ingilizcem yok malesef :)

kanal kapanmalarını hesaba katarsak,bu ısten kımse ekmek yıyemez,sen yuklersın mıllet kapattırır,bu ısten karlı cıkan tek partner firması olur

Yalan attıklarını nereden belli en çok kapananlarmış quiz de 500 den fazla kanalım vardı bu zamana kadar olan kapanma toplasan 40 ı geçmez nasıl çok fazla kapanmaya göre atmışlarmış siz buna inanıyormusunuz?

Dashboarda kanal görünmeyenler , ayrılanlar , login olamayanlar da %99 ödenmeyecek diyor. İşte harbiden sıvadık şimdi.

Dizilere izin verildiği taktirde 3 ay içerisinde 1000' den az kanal kapanma ihtimali sizce mümkün mü? Bence değil.

hocam mantık basit. farklı dashboardlara farklı ödmee şekilleri giricez. quiz artık çok kanal kapatan dashboard ile ödeme şeklinide başka dashboardlarda varmı onu tespit edip hepsini bulacak. onun için fark ödeme şekilleri gerek. mesela paypalda 4adet alt mail alabiliyoruz. bunu gibi

Ya şimdi benim hiç kanalım atılmadı 300 tane sorarmısınız rica etsem atma olayı bitmiş mi?

Atma olayı bitmiş şuan ama düzenli devam edecek zaten atma olayları. Şöyle bir durum var o kanalların panellerine girebiliyorsanız problem yok, giremiyorsanız o kanallar da yalan olacak büyük ihtimalle diyor.

Thanks for this words, we are really appreciate it.
As for terminated payments, I'm afraid, for now it's over.
"They" does not allow us to do this anymore with their new policy. We always tried to give our best, we were only one MCN who paid for all type of channels, but currently it's not possible anymore.
I can add: try not to violate any YT rules, and if your channel is not terminated, it will be paid 100%.
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] You're welcome and thanks for the reply. Isn't the new policy will be in use after 1st of September? I mean you should at least make the payments for terminated channels from the past months at the end of this month(30-31 August) like you said so via inbox messages. We are counting on you about this, we all have debts way over our heads, even if you're not able to pay for the terminated channels from now on, you still should make our payments for one last time. If you can at least do this for us, you can make sure we will still work with you even if you're not able to pay for terminated channels in the future. QuizGroup is the one for us, in our eyes you are still better than any other network. I'll say it again, you should make our last payments for terminated channels, we are counting on you, we are desperate. Greetings from Turkey..

Son düzenleme:
Her kanala ayrı dashboard çalışanlara bişey yok benim gibi tüm kanalları aynı dashboarda tutanlara 0 lira bu ışte adelette yok quize guvenmenin sonu bu mu bunu biri sorsun

Atma olayı bitmiş şuan ama düzenli devam edecek zaten atma olayları. Şöyle bir durum var o kanalların panellerine girebiliyorsanız problem yok, giremiyorsanız o kanallar da yalan olacak büyük ihtimalle diyor.

Girebiliyorum hepsinde kazanç gözüküyor teşekkür ederim.

hocam benim kapanan kanala girebiliyorum dashboarda ama oda ödenmeyecek sanırım doğru mu anladım ?

bi sorsana madem böyle olacaktı temmuz kazancına neden yatıyorlar ? gizzada böyle ödenmeeycek diye bilgi varmı ? temmuz kazancını ödesinler bari açıkları atsalar bile.

Bu music nations kanal atma yapıyormu bütün kanalları oraya taşımayı planlıyorum. Attıkları kanallarda hala quizin pubidleri dönüyor hala bizim üstümüzden para kazanıyor ş..zler!

Aklımızı aldılar resmen bu ********ler paramıza çökeceklerine fl*ga çözüm bulsalar ya ama bulurlar mı bulmazlar tabi bedavadan ********ler youtube yerine temizlik yapıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri