QuizGroup Network

Bunların quiz life ve ne kadar firması varsa adını dolandırıcı olarak en tepeye çıkarmak lazım. Geçenki eleman videoda bunlara giydirmişti reklam yapıyor dedik.

kullanıcı cekmek ıcın odemeler ve kapananları duzgun odedıler,
kanal sayıları mılyonlara ulastıgı zaman cogunun parası kesınlestıkten sonra kanalları attılar ve parasını odemıyoruz dedıler,dusun artık nekadar para kazandıklarını,
quiz kapanır muiz acılır,muiz kapanır puiz acılır ,

Al işte buldu kardeşim.

Böyle çözümmü olur kardeşim benim.
Önüne gelen her kanalı almayacaktı. Adam akıllı manuel davetiye yollayacaktı. İzlenim satın alanları almayacaktı. Şartları biraz daha ağırlaştıracaktı(5k views 50 abone vs) ondan sonra bak bakalım ne oluyordu...

Kendi hatalarının sonucuna biz katlanıyoruz.

Summary

1. No more payments for terminated channels (I still have no info about June terminted yet).
2. New joining algoritm since Sep 1 (no info for now)
3. If you cannot log into your dashboard, or you did not find any of your channel in your dashboard, it means, it won't be paid in 99% due some violations.

Dont hesitate to ask support about such cases.

PS: Im really sorry for this all.

türkçesi.

1. Kapanan kanallar artık ödenmeyecek ( haziran'da kapananlar için bir bilgim yok henüz deniyor)
2. 1 eylülden itirabaren yeni kanal giriş algoritması devrede olacak deniyor.
3. Eğer dashboard'a giremiyorsanız yada girdiğinizde hiç kanal yoksa yüzde 99 ödeme alamazsınız diyor.

Soru sormaya çekinmeyin diyor.

en sondada tüm bunlar için üzgünüm diyor ( yersen )

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] You're welcome and thanks for the reply. Isn't the new policy will be in use after 1st of September? I mean you should at least make the payments for terminated channels from the past months at the end of this month(30-31 August) like you said so via inbox messages. We are counting on you about this, we all have debts way over our heads, even if you're not able to pay for the terminated channels from now on, you still should make our payments for one last time. If you can at least do this for us, you can make sure we will still work with you even if you're not able to pay for terminated channels in the future. QuizGroup is the one for us, in our eyes you are still better than any other network. I'll say it again, you should make our last payments for terminated channels, we are counting on you, we are desperate. Greetings from Turkey..

When I have news, I will let you know about it. I hope all will be ok

Arkadaşlar Haziranın sonunda kapanan kanallarım vardı 3 tane bunların ödemelerini 29.08.2015 te ödenecek yazıyodru ve 40-50 kanalın olduğu tek dashbordumda mevcuttular.Şuanda bu 3 kanal haricinde dashbordum duruyor ve diğer kanallar temiz bir şekilde ulaşabiliyorum.Bu 3 kanalın ödemesi yüklüydü ödeme ile ilgili belli değiş denen kısmamı girmiş oluyorum :D

kullanıcı cekmek ıcın odemeler ve kapananları duzgun odedıler,
kanal sayıları mılyonlara ulastıgı zaman cogunun parası kesınlestıkten sonra kanalları attılar ve parasını odemıyoruz dedıler,dusun artık nekadar para kazandıklarını,
quiz kapanır muiz acılır,muiz kapanır puiz acılır ,

En eski tokatcı taktiğidir değişmez. Alacan verecen, alacan verecen, alacan VERMİYCEN yaptıkları bu haysiyetsizlerin. Yıllarca rusyada kaldım burda bu kadar dürüst takıldıklarında çok şaşırmıştım açıkcası.

Yanlız bundan önceki yok quize 3000 abone ile alçak kanalları falan hikayesi döndüğünde life network yanlış yönlendirmiş en kötü senaryoyu yazmıştı buraya

ya Allah aşkına ingilizce tam bilen arkadaş ne dediklerini bir çevirsin ya. İngilizce bilenler anladı anlayacaklarını biz kaldık böyle net olarak biri çevirebilir mi lütfen? Adam birsürü şey yazmış.

kendini şuan quizgruopda panele giriş yapıp kesinleşmesi olanlara sesleniyorum şuan
eylülde görürüm ben sizi şimdi raaad olun

Sir last question: We understood active channels on dashboard will be paid. But still our channels are unlinking from network. So when it will be stopped? For example, now some of us can see earnings of July in our dashboard, But we are not sure if any of that channels could be unlinked or no before payment.

I believe, if you see earnings now in your dashboard for some of your channel, it means, it will be paid 100%.

Zamaninda burda bas bas bagirsim oyle bangir bangir kanal yapmayin rast gele botla videolar sallamayin onunuze geleni atmayin diye soylendim durdum birileri cikip sanane isine bak bu benim taktigim deyip gecip durdu.burda rast gele calisanlar yuzunden saglam calisan arkadaslarimizin emegide gitti yani kurunun yaninda yasta yandi hayvan gibi abanmayin dedik sanki sizin kazancinizda gozumuzmu var.bu saaten snra gercekten kaliteli is yapan az ve öz calisan telifsiz ve az kategoride calisan kazanacak

Google will pay the money in July for open channels? [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Panele girilmediği takdirde %99 ödenmeyecek ne arkadaşım dalgamı geçiyorsunuz dudak payımı bıraktınız bence Google kesin ödedi bunlara.Kime iyi dediysek ağzımıza sıçtı !!!!

Şu an dashboardına girip kesinleşen kazançları görebildiğiniz kanallar %100 ödenecek diyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri