Yalnız bildiğin şu anda yüzyılın dolandırıcıklarından birisine şahit oluyor. Bu kadar büyük bir parayı ancak bir rus aklayabilir.
hocam paramızı alamayacaklar..bundan emin olun..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yalnız bildiğin şu anda yüzyılın dolandırıcıklarından birisine şahit oluyor. Bu kadar büyük bir parayı ancak bir rus aklayabilir.
Atılan kanallarda hala bunları reklamları dönüyor.
bundan sonra quiz ile calısmanın hiç bir mntığı kalmadı
mn rec cn gibi partnerlerle calısmak daha mantıklı
üstelik o partnerlerde atılma olayı da yok
adamlar dürüst dolandırıcı "ben kapananı ödemem üzerine yatarım işine gelirse buyur gel" diyor
Benimde adsenseye bağladığım kanallarda bunların reklamları varda , para kazanması aktif olmayanlarda da mı var reklamları
@azi_0156 nereye alamıyorlar hocam. hiçbir kanal şu anda partnere bağlı görünmüyor. tehlikenin farkında değilsiniz galiba, birçoğumuz dashboardlardaki kanalların hesabını bilmiyor. milyon izlenimli dizi kanalı vardı sabahtan beridir linkin arıyorum ama bulamıyorum. bir aylık kazançları geçtim. kanallar hala quize bağlı reklamlar çıkıyor ama bize yansımıyor. şu anda organize suç işliyorlar.
Greetings,
Transfers to your account will not be made. Reason: your account has
been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy
against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/
Community Guidelines violations and copyright infringement.
Access to your dashboard will not be reinstated.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
quizden gelen aynı maili paylaşmayana ödeme yapmıyorlarmış...
Bir zamanlar Zoomin, Creative Network felan vardı ne oldu onlara aklıma geldi şimdi, piyasası baya yüksekti
@azi_0156 nereye alamıyorlar hocam. hiçbir kanal şu anda partnere bağlı görünmüyor. tehlikenin farkında değilsiniz galiba, birçoğumuz dashboardlardaki kanalların hesabını bilmiyor. milyon izlenimli dizi kanalı vardı sabahtan beridir linkin arıyorum ama bulamıyorum. bir aylık kazançları geçtim. kanallar hala quize bağlı reklamlar çıkıyor ama bize yansımıyor. şu anda organize suç işliyorlar.
Bir zamanlar Zoomin, Creative Network felan vardı ne oldu onlara aklıma geldi şimdi, piyasası baya yüksekti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.