QuizGroup Network

bundan sonra quiz ile calısmanın hiç bir mntığı kalmadı
mn rec cn gibi partnerlerle calısmak daha mantıklı
üstelik o partnerlerde atılma olayı da yok
adamlar dürüst dolandırıcı "ben kapananı ödemem üzerine yatarım işine gelirse buyur gel" diyor

aynen hocam

kapananı ödemiyorsa ne diye quiz le uğraşayım 1000 izlenim 10 abone falan niye kasayım.

atarım mn'ye kanalı 2 telif gelince silerim videoları yapacak bişey yok.

Bu kıyımla birlikte pek çok kategori yok olacak gibi.Artık çalışılmaz çünkü kapananı ödeyen network kalmadı.Varsada gizli tutulur ki sonu quiz gibi olmasın.İş artık aslanın ağzında değil midesine indi.Çalışan arkadaşların başı sağolsun.Quizede gömdük artık.

Tek yol adsense gözüküyor fakat sesiz sedasız duruyor gibi gözüksede quizden atılan kanallarınızı eğer adsense bağlarsanız bence ağına düşmüş olursunuz.Tüm kanalları takip edip alayını kapatır üzerine ban'da yersiniz.

Quizin bu olayı herkesi en az 2,3 ay eksiye götürecektir.Sağlam kalanlar devam eder artık.Allah sonumuzu hayır etsin.

@azi_0156 nereye alamıyorlar hocam. hiçbir kanal şu anda partnere bağlı görünmüyor. tehlikenin farkında değilsiniz galiba, birçoğumuz dashboardlardaki kanalların hesabını bilmiyor. milyon izlenimli dizi kanalı vardı sabahtan beridir linkin arıyorum ama bulamıyorum. bir aylık kazançları geçtim. kanallar hala quize bağlı reklamlar çıkıyor ama bize yansımıyor. şu anda organize suç işliyorlar.

@azi_0156 nereye alamıyorlar hocam. hiçbir kanal şu anda partnere bağlı görünmüyor. tehlikenin farkında değilsiniz galiba, birçoğumuz dashboardlardaki kanalların hesabını bilmiyor. milyon izlenimli dizi kanalı vardı sabahtan beridir linkin arıyorum ama bulamıyorum. bir aylık kazançları geçtim. kanallar hala quize bağlı reklamlar çıkıyor ama bize yansımıyor. şu anda organize suç işliyorlar.

Edit..

Bu maili atıp duruyorlar aşırı agır saçmalıyor
Greetings,

Transfers to your account will not be made. Reason: your account has
been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy
against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/
Community Guidelines violations and copyright infringement.

Access to your dashboard will not be reinstated.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

quizden şimdi mail geldi paylaşıyorum
Transfers to your account will not be made. Reason: your account has
been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy
against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/
Community Guidelines violations and copyright infringement.

quizin bu yaptığı son süpriz sayesinde kendimi şuan hannibal lecterin sofrasında güzel bir etli yemek yiyormuş gibi hissetiyorum

googleye mesajmi atsak toplu ? quiz kanallari atdi ama kanallarda hayla onlarin reklamlari cikiyor falan. kurallar nerde falan diye. cokta onemli olmayam gmaillerden yapa biliriz. kanali google kapatsada olur ama onlarada uyari falan yapsin. aldiklari parayi odemiyorlar yuzyilin dolandiricilari ciktilar ya

Bir zamanlar Zoomin, Creative Network felan vardı ne oldu onlara aklıma geldi şimdi, piyasası baya yüksekti

bu life yetkisili gerçekten tüm bilgilere sahip mi arkadaşlar?
Ben anlayamadım kendiside ne cevap verdiğini bilmiyor tam olarak sanki?

valla hocam ben de aynı durumdayım .sıfırım şu an.Üstünde durmamız gerekiyor.Şu an millet kabullend ona şaşırıyorum.ytpara olarak elimizde çok sağlam bir güç var.sosyal medya,e mail,forumlar vs tüm gücümüzü kullanmalıyız.Hatta aramızda youtube çalışanlarıyla direkt iletişim halinde olan arkadaşlar var.Ben işin peşini bırakmayacağım.Bakalım ne olcak.Resmi olarak biz ne kadar suçluysak aynı şekilde quiz de youtubede suçludur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri