QuizGroup Network

Spam bitmiyor fakat zorlaşıyor.Google artık istemiyor çöp olmasını.Yine serbest bırakacak ama yoğun şeklide değil.Bir yandan üzülüyorum kapanan kanalların paraları hiç oldu gitti,çoğu kategori öldü gitti, bir yandan da seviniyorum çoluk çocuk kim duyduysa bulaştı çöp oldu, artık zor olur çöp.

Herkese geçmiş olsun.

Yahu bu nasıl bi insanlıktır nasıl bi şeref yoksunlugudur. Quızın spamın hali ortada hala deli gibi flag atanlar var sabrın son demleri dıyorum başka bişi demiyorum yetti artık.

bı arkadas vardı,ruslar delıkanlıdır amerıkalılar gıbı degıldır,paranızı oder dıyodu

Ben kanallardaki videoları siliyom hala para kazaniyolar ondan eğer para kazanma gittiyse herkes videolarını silsin arkadaşlar

daha partnerlere güvenirsem paramı çökuysa bana bu imaknı veren google cöksün adsense devam

Son düzenleme:
şimdi açıklar ödenecek kapalılar iptal mi kapalı açık alayına mı çöktüler tam olarak olay ne foruma giremedimde bugün öğleden sonra

2 tane quiz çalışanını kaçırıp fidye gibi kapanan kanalların parasını mı istesek ? :(

arkadaşlar şunu merak ediyorum haziranda kapanan kanalları ödeyecekler mi acaba ???

sen şaka mısın hocam ? biraz okusana forumu kapanan kanal ödeme yok no ödeme yok ödeme no paid sir.

Haziran için net bir cevap yok dahalık hocam, belli değil ama şartlarında şöyle bir durum var kesinleşmiş kazançlar ödenecek diye o yüzden bence hazirani ödeyecek ama temmuzu ödemeyecek ve panele girilmeyenleride ödemeyecek çünkü kesinleşme yok ortada !

14 temmuzda kapanan kanalın dashboardu duruyor ama temmuz kesinleşmemş

Yüksek izlenimli kanalları tek dasboard yapıp hepsine ayrı wmz alıp ayrı mail girmek mantıklımı sizce ? zaten ay sonuna silerim videoları büyük ihtimalle

Forumda satışı yapılan quiz kanalları için satış kurallarına güncelleme gelecek mi bu gelişmelerden sonra?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri