QuizGroup Network

Ya dogrudur bu olabiliyor fakat bu durum acik kanallarin bile basina gelebilir. Hak sahibi parasini geri istedikten sonra Google geri odemek zorunda fakat bu cok nadir olan bisey zaten.

bunun aynısını awe yaptı işte parayı geri isteyebilir diye açık kanalları atmayıp tutuyor 1 senedir parasını ödemiyo.

Bu kadar büyük paraların döndüğü yerler bu kadar amatörce nasıl yönetilir anlam veremiyorum.
Google'ın bunları bu kadar serbest bırakmaması lazım.

Quiz atılanların videolarını silecen kazandırmaycan bunlara yeni bir de partner bulmak farz oldu resmen

ya özetle Bir awesomeness vakası daha, şimdi biz diyoruzki e google size ödüyor siz niye bize ödemiyorsunuz. Onlarda diyorki Google geriye dönük bizden para istiyor biz bu parayı ödersek bizden geri istediklerinde vericek para kalmıcak elde. Sözde google un ekibi tek tek kanal inceliyor. Ödeme yaptıgı bir kanal için diyorki bunun parasını ver bana geri.

Networklarda bunu garantiye almak için ödemiyor. Bloke kanalları 1 ay bekletmelerinnide kendilerine göre nedenleri bu. Awesomeness da aynı şeyi yaptı geçen yıl biz de hiçbirşey yapamadık paraların üzerine bigüzel yattılar :)

Turkcesi ne dostum

Yeni kurallarda kapalı kanallara ödeme yapılmıyor,
bunun için üzgünüz
yapabileceğim birşey yok

Cevap olarak yazdığım ;

Google size ödedi,benimle dalgamı geçiyorsun ?

Cevap olarak yazdığı ;

Bunun bir önemi yok

En son yazdığım ;
hepimizi hayal kırıklığına uğrattın,tüm parayı çaldın
Net

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Cevap geldi yazdığına bakın :D tüm paralar google a geri gönderilecek diyor ahahah bizde yedik ;

These money will be sent back to G

ya özetle Bir awesomeness vakası daha, şimdi biz diyoruzki e google size ödüyor siz niye bize ödemiyorsunuz. Onlarda diyorki Google geriye dönük bizden para istiyor biz bu parayı ödersek bizden geri istediklerinde vericek para kalmıcak elde. Sözde google un ekibi tek tek kanal inceliyor. Ödeme yaptıgı bir kanal için diyorki bunun parasını ver bana geri.

Networklarda bunu garantiye almak için ödemiyor. Bloke kanalları 1 ay bekletmelerinnide kendilerine göre nedenleri bu. Awesomeness da aynı şeyi yaptı geçen yıl biz de hiçbirşey yapamadık paraların üzerine bigüzel yattılar :)

şuanda acık ve kesinleşmiş kanallarıdamı bekletecekler hocam

Her ne kadar gelişmeleri YT nin yaptırımı, quizin elinden gelen bişiy yok, ya da adamlarda atmak istemezdi gibi ılımlı yaklaşsam da artık şu son gelen bilgiler doğrultusunda diyecek tek bir şey var.

Para karşılığı özel ihtiyaçları karşılayan bayan çocukları... (Ban gerekiyorsa lütfen çekinmeyin, söylemesem içinde kalıcaktı.)

Quizden atılan kanallarda bildiğin çöp oldu 30 video varsa 10 tane çok sağlam izlenene eşleşen yollamış , kanalları tekrar yapıcam diğerlerini de gizliye alıcam

İs adamları bu kadar parasını alamadığında tahsilat sistemini iyi biliyor bizde mi oyle yapsak napsak toplansak milyon dolar çıkar heralde alamadığımız miktar :)

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su son gelen habere kadar quiz 1 ay gec de olsa oder diye umutluydum ne yalan soyleyeyim ama resmen bundan sonra spamdan kazanamayacagiz bari son vurgunu yapalim diye el koymuslar, hepimize gecmis olsun...

Hala yazışıyoruz life ile bilmiyorum...1 ay hadi neyse 2 ay birden bu ortalıktaki yaygaradan mı çıktı 2 ay ödememek nedir hepsini ödemesi lazım daha öncede böyle bir durum yaşamıştık ödetmiştik.

---------- Spam Engelliyici 14:50 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------

Life a çocuğu,ailesi olanlar vb. tarzda şeyler yazdım bana dediği gidip kendilerine gerçek iş bulsunlar yazdı ulan ne yüzsüz herifler

It s time to find REAL job.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri