QuizGroup Network

Telif, İhtar almayan quiz kanalları

ilerliyen zamanlarda dashboard girişi yapılmayan bu temiz kanalların dashboard girişi sağlanacak mı?

bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Hocam bunlar temmuz kapananları ödemeyecek onu anladık kesin de haziran kapanan kanallarla ilgili durum nr bilen var mı ?

[MENTION=13134]stone[/MENTION] ödemeyecez dediler faceden. dashborddan da haziran ertelenenlerinin mesajlarını silmişler

---------- Spam Engelliyici 13:34 ---------- Önceki Mesaj 13:33 ----------

aktif hocam girebiliyorum panele kazancımda kesinleşmiş ama dallama herif ödenmeyecektir diye mesaj atmış quizi arayın demiş bana
mesaj nereye gelmiş hocam bizde kontrol edelim. dashbordda profile yazdığımız e postaya mı geliyor yoksa dashbordun inbox kısmına mı

ilerliyen zamanlarda dashboard girişi yapılmayan bu temiz kanalların dashboard girişi sağlanacak mı?

bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

hayır girilmeyecek

---------- Spam Engelliyici 13:38 ---------- Önceki Mesaj 13:37 ----------

Hocam bunlar temmuz kapananları ödemeyecek onu anladık kesin de haziran kapanan kanallarla ilgili durum nr bilen var mı ?

onuda ödemiyolar

Valla [MENTION=10960]fth[/MENTION] sagolsun az önce mesaj attı bana ödemeler basladı hayırlı olsun diye bir an atılmış kanallar da ödeniyor sandım öyle ümitlendim ki. Tabi kendisi 4 hane beklerken 1 hane alınca öğlen vakti kendimi tekilaya mi vursam diye düşünüyorum şu an..

Bittik döner parası bile yok kanka ki sana gönderiyim. :)

Beyler şu ödenmeyecektir mesajı mail'le mi geliyo yoksa dashboarddaki inbox'a mı geliyo?

hocam life bıraz once mesaj attı onceden haziran ıcın emın diğiliz diorlardı sımdı onada uzgunuz ama odenmıcek kapanan tum kanallar artık dıe cevap yazmıslar yazıklar olsun gercekten bukadarını awe yapmazdı adamlar ellerınden gelse acıklarıda ödemıyelım nolcakta dıcekler sınır oldum...

Bende halen görünüyor, bir ümit yatma şansı olurmu acaba :(
J4lEPE.png

Bende halen görünüyor, bir ümit yatma şansı olurmu acaba :(
J4lEPE.png

bizdede aynı gozukuo hatta dasboarda mailleri bile duruo oduceklerıne daır attıkları mail ama life ole dedı bız quizden daha resmı bı acıklama duymadık yınede umudumuz var ama cok pis sınır ettıler bızlerı

suan ufak ufak yatıyorda az olanlar daha buyukler yatmadı kesinlesmis kıllık cıkarmasalar bari bunlara

Arkadaşlar quizden atılan kanalları başka partnere sokup kazanma açınca dolar yanmayan videolar oluyo sizdede oluyomu. Hiç bir eşleşen uyarı yok üzerine geldiğimde partner firmanın para kazanma politikası falan yazıyo. Bunun quizle alakası varmı acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri