Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mesaj nereye gelmiş hocam bizde kontrol edelim. dashbordda profile yazdığımız e postaya mı geliyor yoksa dashbordun inbox kısmına mıaktif hocam girebiliyorum panele kazancımda kesinleşmiş ama dallama herif ödenmeyecektir diye mesaj atmış quizi arayın demiş bana
ilerliyen zamanlarda dashboard girişi yapılmayan bu temiz kanalların dashboard girişi sağlanacak mı?
bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
Hocam bunlar temmuz kapananları ödemeyecek onu anladık kesin de haziran kapanan kanallarla ilgili durum nr bilen var mı ?
Valla [MENTION=10960]fth[/MENTION] sagolsun az önce mesaj attı bana ödemeler basladı hayırlı olsun diye bir an atılmış kanallar da ödeniyor sandım öyle ümitlendim ki. Tabi kendisi 4 hane beklerken 1 hane alınca öğlen vakti kendimi tekilaya mi vursam diye düşünüyorum şu an..
Beyler şu ödenmeyecektir mesajı mail'le mi geliyo yoksa dashboarddaki inbox'a mı geliyo?
Hocam bunlar temmuz kapananları ödemeyecek onu anladık kesin de haziran kapanan kanallarla ilgili durum nr bilen var mı ?
Bende halen görünüyor, bir ümit yatma şansı olurmu acaba
![]()
![]()
![]()
bende yok nerede yazıyorbende de duruyor bu ama buraya gelen alkolik ödenmeyeceğini söylüyor.
https://voostation.com isimli bi network buldum arkadaşlar webmoney ödemesi olan ... dikkatimi çekti quiz life tipinde kedoo gurup ve iricom bağlantılı bi firma bilgisi olan varmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.