QuizGroup Network

Kesin bilgidir diye birşey paylaşan arkadaşlar kendi kanalları ve kendi ödemeleri hakkındaki bilgileri aktarıyor millete umut yada umutsuzluk veriyor.
Kesin bilgi diye bişey yok ayın 30 u gelince görecez! Burda ortalığı velveleye vermek sonucu değiştirmez. Öderse öder ödemezse ödemez. Elden bişi geliyomu?!

Benim ne bir kanalım atıldı ne de bir kanalımın dashboard erişimini kaybettim ama buna rağmen ödenmeyecek diyorlar.

Adamlar biraz daha ağlasınlar der gibi wm leri yatırmıyorlar iyi mi

4 saat önce dün yaptıkları 2 haneli ödemelerin mailini atmışlar. ee geri kalanlar nerede quiz???

arkadaşlar hala ödeme alamamış olanlar bir dashboard da birden fazla kanalı bulunanlar mı? yoksa tek dash tek kanal çalışanlardan da hala ödeme alamayan var mı? aklıma şöyle birşey geldi: bunlar çok kanallı dashboard ların ödemesini bekletiyor olabilirler. 30una kadar kanallar kapansın da bunların dashboard larını da dağıtalım paralarına çökelim diye düşünüyor olabilirler

yeni mesaj gelmis google-den :

Müjde! Quiz Group Aggregator adlı içerik sahibi YouTube videonuzla ilgili telif hakkı talebini iptal etti.

arkadaşlar hala ödeme alamamış olanlar bir dashboard da birden fazla kanalı bulunanlar mı? yoksa tek dash tek kanal çalışanlardan da hala ödeme alamayan var mı? aklıma şöyle birşey geldi: bunlar çok kanallı dashboard ların ödemesini bekletiyor olabilirler. 30una kadar kanallar kapansın da bunların dashboard larını da dağıtalım paralarına çökelim diye düşünüyor olabilirler

Evet var işbankasına 1 adet .... hane ziraat bankasına 2 adet ... hane ödeme bekliyorum. Ayın 30'una kadar kanal kapansın da atalım da vs. gibi bir düşünceye sen kapılmış olsaydın o kanalları kapamak için elinden geleni yapardın dimi ? Böyle bir şey olmaz olsaydı kendileri hallederlerdi zaten işi. Bu arada benim gibi hala işbankasına ziraat bankasına ödeme alamayan var mı ? Açık dashboardlar.

gönderdikleri eşleşenleri iptal ediyorlar bir sırası filan mı var bilmiyorum ama bir kanalıma gelen bütün eşleşenler geri çekildi

Beyler şuan son durum ne? 2 kanalım var tek dashboardda. 2'si de açık kanal. 1'i 1 senelik. Dashboard'a erişebiliyorum, sıkıntı yok. Ben şimdi kesinleşen parayı alıcakmıyım? Herşey birbirine girmiş. Kafam karıştı.

Kesinleşme varsa o parayı %100 alırsınız yazdı geçen Life kullanıcısı, bence telaş yapmayın.

Bugün hic ödeme alan var mı? Webmoneyler yatmadı.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah yazanlar olmuş onun dışında bir hareket yok. Paypal bekliyorum bende yana döne daha bekleyeceğiz galiba. Support millete ödemeler 30 una kadar tamamlanır demiş.

Wmler bitti demis sayfada life acık kanalları da alamıyoruz...

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu tekrar yazayım görmeyenler olur diye bugün 2 telifli içi boş kanalımla quiz dasha girdim bi baktım bütğn bilgiler boş içinde kesinleşen miktar vardı adamlar çakallıkta sınır tanımıyor artık [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri