Şu sahtekarların networkunu hala kullanıyormusunuz ya. Bırakında kazanamasın artık adiler.
o zaman sahtekar olmayan bi partner önerin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu sahtekarların networkunu hala kullanıyormusunuz ya. Bırakında kazanamasın artık adiler.
o zaman sahtekar olmayan bi partner önerin?
Çalışmayın daha mantıklı. Senin çalıştığın yerde şerefsi.z bir patron olsa ve 1 aylık maaşını sebepsiz yere vermese çalışmaya devam eder misin? Evde çoluk çocuk aç beklese yine çalışmam orada. Ayrıca anlamadığım bir diğer nokta MN Sahtekar, Quiz sahtekar. Quiz giriş şartı için hala 1k izlenim 10 abone istiyor, MN'de ise giriş şartı yok. Neden hala quiz peki?
Quiz daha erken kesinleşiyor.
Quiz'de WM var.
Quiz %20 kesinti yapıyor.
Quiz 3 kağıtçılık yapmasına karşın halen diğerlerinin 1 adım ötesinde.
Aferin bu kafayla devam edin.
Başka partnerlerde vardır biri gider biri geliro zaman sahtekar olmayan bi partner önerin?
5 hane kazançlı kanal kapandı dün sabah,böyle olduğunda tüm kazanç quize kalıyorsa son güncellemelerden sonra,quiz ayakta kanal bırakmaz ki artık...
ağındaki tüm kanalları takip edip,düşük ve orta gelirlilere dokunmadan kesinleşmeye yakın yüksek gelirlilerin kafasını kendisi koparır diye düşünüyorum artık...bütün düzen ve karşılıklı güven olayı alt üst oldu...bakalım ne olacak bu işlerin sonu...
paypal mı aldınız hocam
Çalışmayın daha mantıklı. Senin çalıştığın yerde şerefsi.z bir patron olsa ve 1 aylık maaşını sebepsiz yere vermese çalışmaya devam eder misin? Evde çoluk çocuk aç beklese yine çalışmam orada. Ayrıca anlamadığım bir diğer nokta MN Sahtekar, Quiz sahtekar. Quiz giriş şartı için hala 1k izlenim 10 abone istiyor, MN'de ise giriş şartı yok. Neden hala quiz peki?
Youtube çalışıyorum diye paralarıma Paypal bloke koymasa, tüm kanalları tek panel'de toplayıp bankadan çekebilme şansım olsa MN'den güzeli yok. Adsense ise hepsinden bela. Ünlemi ayrı dert, tek kanal yüzünden toplu kapanma yaşamak ayrı dert. Varsa Paypal dışında alternatifleri bugün oraya geçeyim. Sırf şu olaylar yüzünden iki haftadır hiç bir iş yapamadım.
webmoney çalışabilirsiniz hocam. skype'dan canlı destek servisleri de var oradan ulaşabiliyorsunuz bir sıkıntı olduğunda. dün gece bozum işlemi yaptım bugün sıkıntısız geçmiş hesabıma. komisyon oranları %3 + %0.8 yani toplamda %3.8 kesiyor. 1000 TL'de 38 lira keser..
Web Money hesabım zaten var. Quiz'de kullanıyorum. Music Nations'da Web Money seçeneği eklendi mi?
webmoney çalışabilirsiniz hocam. skype'dan canlı destek servisleri de var oradan ulaşabiliyorsunuz bir sıkıntı olduğunda. dün gece bozum işlemi yaptım bugün sıkıntısız geçmiş hesabıma. komisyon oranları %3 + %0.8 yani toplamda %3.8 kesiyor. 1000 TL'de 38 l
Makul bencede hocam tercih edilecek onemli bi sistem
Arkadaşlar kanal bağlayabilen var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.