Quiz değil hiç bir partner alım yapmıyor şuan.
ben bugun bir kanalımı bagladim freedomda baglıydı eslesen içerik bulundugundan atmıstı quiz kabul etti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz değil hiç bir partner alım yapmıyor şuan.
arkadaşlar quiz e kanal baglamaya çalışdıgımda bana alttaki uyarıyı yani kanal uygun değil diyor ama kanlada 20 abone 1,5 izlenim var zaten videolar 3 tane toplamında partner kanalmı almıyor yoksa genel sorunmu var.
Sorry, your channel is not eligible to be invited because the channel is not in good standing
The Quiz Group said "Find a real job or dont make children"
arkadaşlar quiz e kanal baglamaya çalışdıgımda bana alttaki uyarıyı yani kanal uygun değil diyor ama kanlada 20 abone 1,5 izlenim var zaten videolar 3 tane toplamında partner kanalmı almıyor yoksa genel sorunmu var.
Sorry, your channel is not eligible to be invited because the channel is not in good standing
ben bugun bir kanalımı bagladim freedomda baglıydı eslesen içerik bulundugundan atmıstı quiz kabul etti.
quizin kanal ekleme linki bende görünmüyor sizde görünüyor mu ? Görebilen var mı ?
[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] quizde dasboarda girdiğimde kanal ekleme butonu yok. yukarıda arkadaşlar yazmış zaten hiç bir partner kanal almıyor diye
bende hiç çıkmıyor kanal ekleme. sende cıkıyor sanırım en azından. ama bence bir sure kanal almayacak quizdeben ekledim kanalı ama davetiye göndermediler. En son davetiyeniz yollanmıştır ekranına kadar geçtim yani.
merhaba Arkadaşlar
şuan kanal bağlayabiliyormusunuz bende add new channel butonu yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.