QuizGroup Network

topluluktan para kazanması kapanan kanalı ne atıyor ne de kesinleştiriyor...
öylece duruyor kanal...
Mail attin mi abi? 1 kanalim var o seklde degerlendirebilecegm malum eslesenciden kacmak icin:)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar quiz paypal uzerinden bana 14 unde odeme gondermiş 15 inde maili geldi life ve quiz e paypal odemelerini gonderdiklerini soylemişler ama artık paypalla calışmadıkları icin paypal ödemeleri redetmiş bende acık olan odeme yontemi paypal olan kanalların odeme yontemlerini wm olarak degiştirdim her bir kanal icin mail attım quiz e fakat şöyle bi sıkıntım var benim acık olan kanallarımın kesinleşmelerini topladıgım zaman onların söyledigi rakamla birbirini tutmuyor muhtemelen kesinleştikten sonra kapanan kanalın ödemelerinide göndermişler diye duşunuyorum kapalı olan dashboardada ulaşamıyorum odeme yontemini degiştirmek icin,ne yapabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

webmoney passportu onaylattım arkadaşlar, sadece tek cüzdan kullanacağım, program vs kurmama gerek var mı ?

Dün gece kapanan, kesinleşmesi olmuş kanalların ödemesini yaparlar mı acaba...

kapanan kanalım hala panelde. bu kanal ödemesi yapılması imkansız mı atılmadıda duruyor öyle 3 haneli ödemesi var içeirde kaldı geçen ay kapandı.

Panel olarak değilde kanal kanal ödeme alan varmı arkadaşlar benim gibi ?

Tapatalk ile gönderildi.

15 bin aboneli olan ve dizi içeriği olan kanalım ile başvurdum,kriterleri karşıladı ama red maili geldi.zaten videolarda şu an eşleşen var,videoları silip isim değişip özgün 1-2 video atıp tekrar deneyeceğim bakalım.bu arada boşta duran bazı kanallar atılıyor diye duydum.

15 bin aboneli olan ve dizi içeriği olan kanalım ile başvurdum,kriterleri karşıladı ama red maili geldi.zaten videolarda şu an eşleşen var,videoları silip isim değişip özgün 1-2 video atıp tekrar deneyeceğim bakalım.bu arada boşta duran bazı kanallar atılıyor diye duydum.

evet,benimde boş kanallarımı atıyor her hafta 1er 2şer.

arkadaşlar üzülmemeniz için söylüyorum partnerin kendi rızasıyla almasına izin verin çünkü rıza olmadan arka yollardan adamın sistemine girerseniz muhtemelen ödeme gününden önce ya kanalınızı kapattıracak yada atacaktır.

arkadaşlar quiz'in paypala yapılan ödemeleri geri döndü malum quiz de ödeme yöntemini değiştirmemizi istiyor ama ben paypala ödeme alan kanalın mail adresini bulamadım ödeme yöntemini değiştiremiyorum o yüzden bunu nasıl bulabiliriz?:(

arkadaşlar üzülmemeniz için söylüyorum partnerin kendi rızasıyla almasına izin verin çünkü rıza olmadan arka yollardan adamın sistemine girerseniz muhtemelen ödeme gününden önce ya kanalınızı kapattıracak yada atacaktır.

nasıl yanı?

bir tane quiz kanalım var
ağustos ayında : çift haneli
eylül ayında : çift haneli
gelir var ama bunların ödemeleri olmadı..sizce ne zaman olur

Bi hesabı paypal da unutmuşum bugün webmoney e geçirdim bu ay gelir mi ödeme,yazdım desteğe on gün içinde gönderilcek dedi ama adamlarda öyle bi ingilizce var yazdığımı anladıklarından şüpheliyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri