Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
QGdeki videolarının ve kanallarınız nasıldı ? ortak bi çözüm bulalım. çerçeveli ve göze batıcı filtreler varmıydı genel olarak bi sıkıntısı varmıydı ben de bakıyorum herhangi bi kanalım atılmamış. orjinale yakın render basıyorum ondan dolayı mı acaba
buarada arkadaslar kesınlesme gunu kanal atılması veya kapanması quizin yuzundendır
Baska bir konuda bazi arkadaslar, ben dahil senin dedigin cumleyi destekleyen diger arkadaslara karsi "Quiz'in kanal kapatmaya yetkisi yok", "Sacmalamayin adamlarin baska isi yok sizi flaglayip kanalinizi kapatacaklar, yok artik" ve "para gelince buyuksun quiz diyorsunuz" gibi laflar ediyordu bu sabah.
Beyler teliften para kazanmasi kapalı kanalim kesinlesmedi.. Ayiracaklar mi yoksa odeme ihtimalleri var mi
Beyler teliften para kazanmasi kapalı kanalim kesinlesmedi.. Ayiracaklar mi yoksa odeme ihtimalleri var mi
Para kazanması kapalı olduğundan kesinleşmeyen kanal tekrar açıldığında içerideki kalan miktar ödeniyor mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.