QuizGroup Network

anaaa kanallarım atılmış lan. Hiç atılır diye tahmin bile etmiyordum şimdi ne olacak? dün vardı bugün yok kanallar.

Benim kanallarıda atmış. Geçen tüm kıyımlardan etkilenmemişti sıkıntısız kanallardı. Şu son rusya polemiğinden sonra kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Neyse kurtuldu kanallar :) (kanallarımın çoğu özgün ve çok yüksek izlenimli kanallardı)

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam quizdashboar'a giriyorum önüme direkt bir sayfa geliyor basında söyle yazıyor " Please select your priority profile " altta buyuk bosluk baska bırsey yuk onun altındada submit var ama tıklanmıyor . sayfayı kucultunce arka planda da bir mesaj var söyle yazıyor .

" Please protect your Profile by password. Go to the Profile section of your dashboard and click the "Profile security" tab. Further instructions will follow. Please pay attention. We have launched password access to your personal dashboard. You may login to your personal dashboard via username and password. To use the new option, please go to the Profile section of your personal dashboard and enable the "Password access" option. Otherwise you will continue to use the sign-in option. " herşey 0 gozukuyor ne bırıken para ne kanal hıc bırsey yok .

güncelleme filan yapıyor olabilirler, ödeme başlayacağı zaman genelde böyle şeyler olabiliyor. düzelecektir, eğer düzelmezse mail atarsınız hocam.

hocamb benim kanal temizdi telif felan hiç birşey yoktu şimdi atıldıgına göre kesinleşen paralardami gitti

başımdan kaynar sular döküldü. Şimdi ne olacak? geçen ayın parası ödenecek mi bide üstüne bu ay 23 gün boşa gitti :@

güncelleme filan yapıyor olabilirler, ödeme başlayacağı zaman genelde böyle şeyler olabiliyor. düzelecektir, eğer düzelmezse mail atarsınız hocam.

Güncellemeye pek benzemiyor bu :) Adamlar açık açık kanalları şutlayıp ve en kötüsü paraya konacaklar gibi. İnşallah öyle bir durum söz konusu olmaz.

Google bi yandan partnerler bi yandan adsense bi yandan vurup duruyo mala bagladik, mazlum olduk

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam quizdashboar'a giriyorum önüme direkt bir sayfa geliyor basında söyle yazıyor " Please select your priority profile " altta buyuk bosluk baska bırsey yuk onun altındada submit var ama tıklanmıyor . sayfayı kucultunce arka planda da bir mesaj var söyle yazıyor .

" Please protect your Profile by password. Go to the Profile section of your dashboard and click the "Profile security" tab. Further instructions will follow. Please pay attention. We have launched password access to your personal dashboard. You may login to your personal dashboard via username and password. To use the new option, please go to the Profile section of your personal dashboard and enable the "Password access" option. Otherwise you will continue to use the sign-in option. " herşey 0 gozukuyor ne bırıken para ne kanal hıc bırsey yok .

bende de aynı ekran cıkıyor. öncelikli profilinizi seçiniz diyor. öncelikli profil olan kanal kapanmıstı sanırım ondan boyle oldu. duzelir insallah

not: uzun suredir telifli olan 1 kanalımı askıya almıs

arkadaş bütüm kanalımda atılmış acayip moralim bozuldu ya ne yapacaz şimdi :( Hem geçen ayın parası hem bu ay gitti şimdi. Kesinleşmeden önce ki para ödeniyor mu kanal atılınca bare geçen ayı alsak :(

Neden. Boş kanalari atıyorlar mantıklı 1 açıklama da yapmıyorlar şuan kanalara bakmaktan korkuyorum .. acaba boş quiz kanalari mi atiyollar? Yada para kesinleşsin diye sildiğiniz videolu kanalari mi atiyorlar

Benimde dashboarddaki bütün kanallar gitmiş. Allah belanı versin quiz. :(

Kanalların para kazanmalarıda uçmuşşşş :(((

Quizde yüz küsür kanal vardı 1 ayda 3 e düştü onlarada bakmaya korkuyorum.
Onlarıda attılarsa daha para fln vermez bu şerefszler.
Adsensede aynısının kahverengi.
Özgün özgün diyorlar ama özgünlerde taklaya geliyo..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri