QuizGroup Network

dashboarda girilmiyor bir şey yapılmıyor geçen ayın da ödemesini yapmayacak bu ********ler bu aydan da 23 gün boşa gitti 6 binlira paramı yedin allah da belanı versin quiz

bu 2 aylık para ne olacak çok merak ediyorum. Quize kalıyorsa bu para büyük kerizlik

Bir tane kanalım dashboard giriyor ama ne kanallar bölümünde kanal gözüküyor ne de para gözüküyor ödeme yöntemi falan da seçemiyorum boş bir dashboard oluşmuş

boş dashboard gozukmesi pek hayra alamet bi haber değil ama hayırlısı bakalım bekleyıp gorecegız. ben kontrol ettiğimde herhangi bir problem gozukmuyor genel degıl sanırım sorun

benim cok kanallı dasbord da hersey 0 gorunuyor. Hayırdır insallah

Topu topu 2 kanal kalmış. Onları da atsada ne webmoney ne quiz uğraşmasam artık. Yok ayın 12si kesinleşmeden kapanmasın. 17si ödeme bekle sadaka bekler gibi. Yaşlandım yemin ediyorum.

İyi güzel 5-6 ay geçti quizle. Paraları eksiksiz yatırdın eyvallah. Ama artık bırak git dayı. Tek seferde bırak yakamızı işkence çekmeyelim.

Ayrılmak istiyorum deyipte ayrılmayıp acı çektiren kız arkadaş gibisin quiz. Bi seferde çek git küfür edelim alışmaya başlayalım. Böyle yavaş yavaş zor oluyor.

geçen yılki yılbaşı ödemelerindede sorun çıkmıştı. ancak bukadar bekletilmeden sonra birton kanalın atılmasıda pek sağlıklı değil. eğer iki ayında ödemelerini yapmasalar işte ozaman iş kötü 20 bin zararım olmuş olacak

Tamamiyle heryönüyle tertemiz kanallarım atıldı. Eee şimdi atılanları ne yapalım gençler fikri olan ? Adsense ? Diğer partnerler ?

2 quiz kanalım kalmıştı onlarıda atmışlar :D içeride ne kadar para kalmış onu bile göremiyorum. ödeme yapmazlarsa da şaşırmam. biz bu oyunu awesommenes de yaşadık birdaha neden olmasın

son bir kaç gündür kanalları atılan var mı arkadaşlar. Bunlar ödemeyi de yapmadı hala. Büyük temizlik yapıyorlar heralde tek tek. o yüzden geciktirdiler belkide ödemeyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri