Şuan herhangi bir kanalıyla Quiz Dashboard' a giriş yapabilen var mı?
Ödeme günleri bu tür erişim problemleri olabiliyordu, belki yine benzer bir durum olabilir.
quiz ne var ne yok attı hocam. kanallara girip bak istersen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödeme günleri bu tür erişim problemleri olabiliyordu, belki yine benzer bir durum olabilir.
quiz ne var ne yok attı hocam. kanallara girip bak istersen.
youtube'da kanal bağlı olduğu halde quiz dashboard'a giriş olmuyor ana sayfaya atıyor. Tüm bağlı olanlarda aynı sorun mu var ?
Benim kanalımda da bi sıkıntı yok, para kazanması açık, hala quiz'e bağlı ama girmeye çalışınca adres satırında "gauth_callback" yazıyo kalıyo öyle. Sizde de durum aynı mı?
Hocam partnerler 1 hafta önce ödemeyi almış öyle olsa neden bu hafta ici ödemeler yapılacak diye açıklama yaptılar facebook sayfasindaBunların adsensesi banlandı galiba 23-24 üne ondan attılar sanırım ödemeleri. Şimdide ödememek için kanalları atıyorlar
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanalın para kazanması gitmiş arkadaşlar yanında adsense politikalarına uymadığı için kapatıldı felan yazıyor... adsense ne alaka anlamadım ben quiz groupa bağlıydım dashboarda giremiyorum quizin ücret kesinleşmişti ne yapmalıyım yardım edin bir cevap verin
Kanalın para kazanması gitmiş arkadaşlar yanında adsense politikalarına uymadığı için kapatıldı felan yazıyor... adsense ne alaka anlamadım ben quiz groupa bağlıydım dashboarda giremiyorum quizin ücret kesinleşmişti ne yapmalıyım yardım edin bir cevap verin
quiz bağlamadan önce adsense bağlımıydı? ve o adsense kapatıldı mı?
evet kapatılmıştı. Ne yapmam gerekir ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.