QuizGroup Network

quiz başladı ufak hanelerden başlamışlar sanırsam açık kanallar ve sağlam kanallar

Son düzenleme:
Ödemesi kesinleştikten sonra son iki günde atılanların ödemesi geldi mi? Elli kez yazdık adamlar belirtmiyor diğer konuda ya böyle umursamaz insanlarız işte.

Aynı dashboarda 2 kanal bulunmakta kanallardan bir tanesi 1 hane kesinleşmişti diğeri 4 hane 1 hane göndermiş bugün 1 dolar felan diğer 4 haneyi gönderecek mi bilmiyorum. Normalde toplam kesinleşeni gönderirdi ama 4 hane gelmedi inşallah gelir.

Not: Kanallar dün atıldı. Youtubeda para kazanma kırmızıya döndü ikisininde.

Evet beyler cogumuzun kanalini atti bu it soylari, Bu nedenle ödeme alan arkadaslarin ATILMIS / ATILMAMIS olarak belirtmeleri ödeme bekleyenler icin cok önemli.

Lütfen üsenmeyin detayli yazinki herkes önünü görsün.

benim dün atılan kanalım tekrar quize girmiş nasıl oldu anlamadım şuan girebiliyorum dashboard sorun yok

Atıldığını sanmıyorum. Ödeme sürecinde rutin panele erişememe problemi yaşamışsınız muhtemelen. Bu sabah da hiç bir Dashboard' a girilmiyordu, 1-2 saat sonra tamamen düzelttiler.

Atılan kanallarında video ortası gözüken var mı?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Panelde bir kaç kanal vardı ve hiç biri ile giremedim dashboard'a. Panelde ayrıca 2 tanede kapanan kanal vardı birde onla gireyim dedim panele girdim. Tüm kanallar panelde duruyor hepsi yeşil ve sıkıntısız ayrıca kesinleşen miktarda duruyor bu nasıl bir iş anlamadım.

Yok hocam. Para kazanmam kırmızıya dönmüş adsense politikaları ihlali felan yazıyor. Önceden adsense e bağlıydı o adsense kapandı kapalı adsense geri dönmüş.

Teşekkürler hocam

Atılan kanallarında video ortası gözüken var mı?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam sanırım senle ben aynı dertten muzdaribiz benim tek kanalım var attiribitionda quiz gözüküyor video başı ve sonu reklam var ortadaki reklamlar gitmiş tek kanalım diye girmeyede korkuyorum şunun kesin sonucunu nasıl ögrenicez hocam ? ögrenirsen benide etiketler misin

Panelde bir kaç kanal vardı ve hiç biri ile giremedim dashboard'a. Panelde ayrıca 2 tanede kapanan kanal vardı birde onla gireyim dedim panele girdim. Tüm kanallar panelde duruyor hepsi yeşil ve sıkıntısız ayrıca kesinleşen miktarda duruyor bu nasıl bir iş anlamadım.

Atılma oldumu kanallarınızda hocam ? kanala girdiğinizde quiz bağlantınızı görebiliyormusunuz ? panele girerken nasıl bir hata alıyorsunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri