QuizGroup Network

arkadaşlar aralık kazancını ödemicekler mi şimdi bunlar? benimde son kalan kanalımı atmışlar? aralık kazancı ödenecek diyorlardı atılsa bile

Katip bu konuyu güncellediğin için seni boğasım var bilgin olsun :) Şaka bir tarafa dün akşam biraz görüşme yaptım ş.....ler ile, kapanan, atılan kanallara ödeme yapmayacaklarını söylediler. Bende ısrarla üstlerine gittim Kasım kazancım kesinleşmişti ve bu benim hakkım dedim. Miktarı yazdım ekran görüntülerini gönderdim henüz sesleri çıkmadı bakalım nolacak :)

Kanal açık olduğu sürece ödeyecekler. Kanalın atıldıktan sonra kapanırsa ödemeyeceklerini söylemişlerdi.

Acik ama dbye giremiyorum..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:10 ----------

o mailden bana da gelmiş ben fark etmemişim

eğer kanalın kapanmazsa ödemesini ocakta yapacağız diye

ödemese böyle mail göndermezdi, önceki aylarda böyle bir şey söylememişti, 4 haneli alacaktım tek kanaldan inşallah ödenir

Dear Partner,

Thank you for partnering with QuizGroup. We are upset to inform you, that all your channels have been unlinked from the QuizGroup Partner Program.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

We shall provide a transfer to your account for December 2015 within thirty (30) days after the end of December 2015, considered that your channels have not been terminated and/or suspended.

Performance report for December 2015 will be available in the Payout section of your dashboard after the 15th of January 2016.

Best regards,
The QuizGroup Team

Konuyu hareketlendirdiğim için kusuruma bakmayın fakat "Webmoney" ile "Hesaba Havale" yönetiminin bir farkı var mı ? Sonuçta "Webmoney" ile ödeme alındığında %2 kesinti oluyor ve tekrar hesaba havale oluyor ama direk "Hesaba Havale" yöntemini seçersek direk hesaba yatıyor ve kesinti de olmuyor. Bildiklerim doğru mudur ? Bir de hesaba havale yöntemi sağlıklı mıdır ?

Teşekkürler

Bende ne zaman güncellenecek diyordum :D %1 umut olsada atılanların dashboardı hala açık olduğundan bir ümit 12sini bekliyorum..

Bende ne zaman güncellenecek diyordum :D %1 umut olsada atılanların dashboardı hala açık olduğundan bir ümit 12sini bekliyorum..

Atilanlarin dashboardi nasil acik? Erisim yok dashboarda. Ancak panelde kapali bir kanal varsa onunla erisim sağlayabilirsiniz ve kasim ayi kazanci kanallar atildigindan dolayi sifirlanmis.

benimde life baglı 4 5 kanalım varmıs paypal kayıtlı oldugu icin ödeme hic gelmemis azda olsa bi miktar ödeme birikmis wm girdim gecmis aylara ait ödemeler de gelir mi acaba

Atilanlarin dashboardi nasil acik? Erisim yok dashboarda. Ancak panelde kapali bir kanal varsa onunla erisim sağlayabilirsiniz ve kasim ayi kazanci kanallar atildigindan dolayi sifirlanmis.

Normalde callout_back gibisinden bişey yazardı fakat aralık ayında attığı kanalların panellerine ben hala girebiliyorum. Kasım ayını geçtim zaten hocam onları ödemicez dediler. Aralık ayında attıklarının parasını ödermi diyorum ben ama %1 ihtimal gibi birşey :)

Atilan tüm panele giris yapiliyor acik atilmis kanalar da panel de aktif olarak gözüküyor

Normalde callout_back gibisinden bişey yazardı fakat aralık ayında attığı kanalların panellerine ben hala girebiliyorum. Kasım ayını geçtim zaten hocam onları ödemicez dediler. Aralık ayında attıklarının parasını ödermi diyorum ben ama %1 ihtimal gibi birşey :)

para kazanması gitmediyse ödüyorlarmış, ben mail attım benim ki para kazanı gitmiş o yüzdn ödemiceklermiş :mad:

para kazanması gitmediyse ödüyorlarmış, ben mail attım benim ki para kazanı gitmiş o yüzdn ödemiceklermiş :mad:

Hım anladım hocam. Kasım ayında kesinleşip kapananı ödemediler. Bakalım bu ay atılıpta açık olan kanalları ödeyeceklermi bekleyip görecez.

1.5 yıldır açık olan çizgi film kanalımı 2 gün önce attılar ve bilin bakalım noldu kanal dün kapandı.

Adamlar resmen p.liğine yapıyorlar lan inanılır gibi değil.Durduk yere kapanacak kanal değildi.Allah belalarını versin.

kapanan kanal sonradan banlanmış adsene bağlımıydı mrk ettim

Atilan tüm panele giris yapiliyor acik atilmis kanalar da panel de aktif olarak gözüküyor

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

Ben bu hatayı alıyorum atılan tüm kanallarımda.

Bende atilan kanallarimla dashboarda giremiyorum. Kanalim atildi para kazanmasi da kapanmadi. Bunu ödemeleri gerek ama kasim ayini ödemiyorlar. Mail atiyorum alakasiz cevaplar veriyorlar. Dashboarda girip ödeme seceneginizi degistirin demisler (banka olan ödeme bilgilerimi). Dashboarda giremiyom kanalim atildi dedigimde ödemicez cünkü kanaliniz spamdan kapanmis yazmislar ama kanalim kapanmadi hala duruyor.

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

Ben bu hatayı alıyorum atılan tüm kanallarımda.

ilginçtir şimdi pnele yine girdim 20 kanal vardı yanilmiyorsam 13 tanesi kapandı panelde gözüküyordu şimdi girdim sadece açık attıkları kanal aktif olarak panel de gözüküyor

umut işte insan bekliyor 2 ayın parasına kondular bütün kanallarımın dile kolay. 60 gün

Ben olayı anladım kanalın atılıp atılmayacağını her gün zırt pırt girdiğim kanal atılmamış ama 10-20 günde bi girdiğim kanal atılmış cidden çok değişik anlamadım

partnerdeki kanal eger önceden adsense bagliysa ve partnere geçtikten sonra o adsense banlandiysa partnerden atılan kanalda oto. olarak para kazanmasi kapaniyo ve 2 gün sonrada atılıyo bende öyle olmuştu biçok defa. ama sendeki durum böyle degilmiş o zaman partnerden atılan önceden banlı yada bansız adsense bağlantısı olan tüm kanallar oto. olarak kapatılıyo sanırım böyle bi algoritma geliştirilmiş.. çok çok kötü.

partnerdeki kanal eger önceden adsense bagliysa ve partnere geçtikten sonra o adsense banlandiysa partnerden atılan kanalda oto. olarak para kazanmasi kapaniyo ve 2 gün sonrada atılıyo bende öyle olmuştu biçok defa. ama sendeki durum böyle degilmiş o zaman partnerden atılan önceden banlı yada bansız adsense bağlantısı olan tüm kanallar oto. olarak kapatılıyo sanırım böyle bi algoritma geliştirilmiş.. çok çok kötü.

creative'den de çok kanalım atıldı 100 aboneden 20k aboneye kadar ama hiçbiri kapanmadı, bu durum quize özel.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri