QuizGroup Network

Başvuru yaptığın kanalının abone sayısı kaç ? Benim bildiğim en son 500 abone istiyordu quiz.

780 aboneli,milyonluk izlenimli kanal sokmaya çalıştım almadılar bi ara.özgün oldugu halde almadıklarına şahit oldum.almama sebebi istemedikleri için degil,ytden ceza yedi ve alamıyorlar deniyordu.

Guiz kanallar kalmış elimde tek tük çıkmaya çalışıyorum,guize kanal sokulmaz bu saatten sonra her an kapatıp gidebilirler.

Guiz kanallar kalmış elimde tek tük çıkmaya çalışıyorum,guize kanal sokulmaz bu saatten sonra her an kapatıp gidebilirler.

bence çıkmak yerine sat hocam.millet hala girmeye çalışıyor,quiz kanal arıyor.girebilsem ben yeni kanal sokarım quize.çok para kaptırtık mı,kaptırdık.ama hangi partnere kaptırmadık ki :)

Benim şahsen 20 e yakin kanalim var aylik 4 haneli dolar odememi hala sorunsuz yapiyorlar ve gecen ayin odemesini alabileceginiz ender partnerlerden varsa boşta veya gelirli quiz kanaliniz satin alabiliriz sonucta o kanal min 1 yillik ve saglamdir

Benimde bir kanalım kaldı orada çok fazla değil ama rutin ödemesini yapıyorlar :)

Koşulları neler acaba

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ödeme yöntemi değiştirme tarihleri ne zaman acaba Webmoney bozum kapanması nedeni ile payoneer olarak değiştireceğimde

Ödeme yöntemi değiştirme tarihleri diye birşey mi var ? Istediğimiz zaman değiştiremiyor muyuz ?
Ayın belli günleri değiştirebılıyoruz kardeşim Diğer zamanlarda ödeme falan yapıyorlarmış Ben çok önceden mesaj attğımda oyle demişlerdi Ödeme değişikliği tarıhlerini unuttum ama guiz dashborda girdiğinde ödeme yöntemi değiştirmeye çalıştığın zaman eğer değişmesse hangi tarıhlerde değiştirebileceğin yazar

Ödeme yöntemi değiştirme tarihleri diye birşey mi var ? Istediğimiz zaman değiştiremiyor muyuz ?

ayın 10'una kadar yaptığın değişiklikler ilk ödemede uygulanır. ayın 10'undan sonra değiştirirsen ilk ödemeyi eski ödeme yöntemine göre alırsın.

ayın 10'una kadar yaptığın değişiklikler ilk ödemede uygulanır. ayın 10'undan sonra değiştirirsen ilk ödemeyi eski ödeme yöntemine göre alırsın.

Çok teşekkür ederim. Son olarak Quiz, WebMoney'e bağlıydı. WebMoney TR faaliyetlerini durdurdu. Fakat WMZ'yi USD banka hesabımıza aktarabiliyoruz sanırım. WebMoney ile yıllardır sorunsuz şekilde ödemelerimi aldım. Eğer USD olarak USD hesabımıza ödeme yapıyolarsa WebMoney tercih edilir. Sizlerin tavsiyesi nedir acaba ? WebMoney'den çıkıp Payoneer'e geçmek mantıklı mı ? Vereceğiniz bilgiler için şimiden çok teşekkürler.

Not: Biraz alakasız oldu ama kusura bakmayın :)

Çok teşekkür ederim. Son olarak Quiz, WebMoney'e bağlıydı. WebMoney TR faaliyetlerini durdurdu. Fakat WMZ'yi USD banka hesabımıza aktarabiliyoruz sanırım. WebMoney ile yıllardır sorunsuz şekilde ödemelerimi aldım. Eğer USD olarak USD hesabımıza ödeme yapıyolarsa WebMoney tercih edilir. Sizlerin tavsiyesi nedir acaba ? WebMoney'den çıkıp Payoneer'e geçmek mantıklı mı ? Vereceğiniz bilgiler için şimiden çok teşekkürler.

ben payoneer ekledim.

Estafurllah kardeşim Son sorunlarımızdan biri de WebMoney TR faaliyetlerini durdurması oldu forumda webmoney banka ödeme konusu vardı sanırım bu ay payonere gecmeye gec kaldık ben diğer ay payonere gecmeyı dusunuyorum Payoner bana sıkıntı çıkarmadı hıç yalnız banka hesabına para cekebılmek ıcın en az 50 dolar para olması gerekıyor hesabınızda Guız ve life network webmoneye ödeme yaptılar ama payoonerde ödeme durumu nasıldır bilmiyorum Bende önümüzdekı ay kısmet ise payooner ekleyeceğım umarım bir sorun ile karsılaşmam

ben payoneer ekledim.

kardeşim bende 2 kanalı payoneer e taşıdım quiz üzerinden şuan "pending" olarak bekliyor. "pending" bekleme süresi ne kadar sürüyor ? bide mesela webmoney'de cüzdanları birleştirip öyle çekiyordun. payoneer de banka hesabı gibi gelen birikiyor aynı cüzdanda sonra çekiyorsun değil mi ? bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ? çok teşekkür ederim.

son olarak payoneer'in webmoney gibi skype destek var mı ? teşekkürler :)

Son düzenleme:
kardeşim bende 2 kanalı payoneer e taşıdım quiz üzerinden şuan "pending" olarak bekliyor. "pending" bekleme süresi ne kadar sürüyor ? bide mesela webmoney'de cüzdanları birleştirip öyle çekiyordun. payoneer de banka hesabı gibi gelen birikiyor aynı cüzdanda sonra çekiyorsun değil mi ? bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi ? çok teşekkür ederim.

son olarak payoneer'in webmoney gibi skype destek var mı ? teşekkürler :)

benim payoneer hesabım olduğundan direk hesaba giriş yapıp onayladım. galiba siz yeni hesap açmişsiniz. payoneer skype kullanmaz. belli saatlerde canlı destek hizmetleri var. ingilizce olarak tabi.

benim payoneer hesabım olduğundan direk hesaba giriş yapıp onayladım. galiba siz yeni hesap açmişsiniz. payoneer skype kullanmaz. belli saatlerde canlı destek hizmetleri var. ingilizce olarak tabi.

dün açtım ben payoneer hesabını. bağlarım belki diye bugünde bağladım. payoneer kaynaklı mı "pending" olayı ? payoneer hesabını açtıktan sonra herhangi birşey yapmam gerekiyor mu? hiç bilmiyorum payoneer'i yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim, teşekkürler.

dün açtım ben payoneer hesabını. bağlarım belki diye bugünde bağladım. payoneer kaynaklı mı "pending" olayı ? payoneer hesabını açtıktan sonra herhangi birşey yapmam gerekiyor mu? hiç bilmiyorum payoneer'i yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim, teşekkürler.

payoneer kaynaklı. bazen 1 saatte onaylanıyor bazen 1 ayı bile geçebiliyor onay süreci. bu süre zarfında senin yapabileceğin birşey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri