QuizGroup Network

1 adet hesap lazım.0 izlenim dahi olabilir.elinde fazla olan arkadaşlar pm lütfen

akla karayı seçip günlük 50 lira artan hesabı bugün geçirdim sırf bir kaç videonun para kazanması açılsın diye inşallah pişman olmam.

Çizgi film çalışmıyorum ama film sitesi alıyorlar haliyle çizgi film almamaları içinde bi neden yok telif riski aynı,baya gizli nihat var forumda milleti dezenforme eden.

akla karayı seçip günlük 50 lira artan hesabı bugün geçirdim sırf bir kaç videonun para kazanması açılsın diye inşallah pişman olmam.

Çizgi film çalışmıyorum ama film sitesi alıyorlar haliyle çizgi film almamaları içinde bi neden yok telif riski aynı,baya gizli nihat var forumda milleti dezenforme eden.

Quiz şimdi film çizgifilm kanallarını aldığını mı iddaa ediyorsun sen ben mi yanlış anladım ? :D

adamlar sadece abone-izlenime bakıyor onu diyorum.

adamlar sadece abone-izlenime bakıyor onu diyorum.

Siz şanslıymışsınız demek hocam :D Benim 1 milyon izlenimli 5 k aboneli kanalımı spam olduğu için almadılar.Filmdi.Ayrıca birsürü kanalı spam olarak geri çevirdi. :D Yani normalde hiçbir network film kanalı almaz kolay kolay.

1500 abone 200k izlenimli kanalı aldılar hocam 24 saat bile sürmedi,ondan önce 500-1000 aboneli bikaç kanalla başvurdum kabul etmediler ama bence senin o kanalda bi sıkıntı var zoomine falanda başvurmuşsundur kabul edilmediki quizi konuşuyoruz.

1500 abone 200k izlenimli kanalı aldılar hocam 24 saat bile sürmedi,ondan önce 500-1000 aboneli bikaç kanalla başvurdum kabul etmediler ama bence senin o kanalda bi sıkıntı var zoomine falanda başvurmuşsundur kabul edilmediki quizi konuşuyoruz.

Hocam zoominle ne alakası var ? Partnerler hakkında yeterince bilgim var bana yetecek kadar da siz ayrı tellerden çalıyorsunuz ? zoomin nerden çıktı ? :D ayrıca başvurmadım zaten...

Hocam zoominle ne alakası var ? Partnerler hakkında yeterince bilgim var bana yetecek kadar da siz ayrı tellerden çalıyorsunuz ? zoomin nerden çıktı ? :D ayrıca başvurmadım zaten...

zoominle alakası zoomin in bana göre daha zor kabul etmesi ve zoomin den daha önce kapanan kanallarıma bile ödeme ödeme aldığım için sağlam olması,ilk mesajda yazdım zaten ben buraya bikaç kere başvurdum sadece nasıl çalıştıklarını öğrenmek için sağlam kanalla başvurdum şu meşhur erken ödeme efsanesini görmek için ama sen sorunsuz değilse baya sağlam kanalla başvurmuşsun kabul edilmemesi normal gözükmüyor onu söylüyorum

[MENTION=916]Existence[/MENTION] evet alıyor çizgifilm kanalını alıyor hatta kendileri teklif gönderiyor

Arkadaşlar bu konu QuizGroup partner hakkında bilgi paylaşma konusudur, bu konuda hesap satışı yapılamaz, aynı zamanda bu konuda QuizGroup networkle alakası olmayan gereksiz şekilde tartışmada yapılamaz.. Lütfen başka bir konu açıp orada tartışınız, boşu boşuna mesajları okuyup zaman kaybı yaşıyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler.
(Gerekli yerler report edilmiştir.)

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] hocam bugün saat 10 da başvurdum 12 de kabul ettiler. Kanaldan kabul ettim davetiye yi.Hello!

Thank you for contacting us!

Please fill in the contract via this form QuizGroup Partner Program on YouTube

and accept invitation at your dashboard http://youtube.com/dashboard

--
Best regards,
Armen Ayrapetyan
Head of Support
QuizGroup
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Böyle bir mail geldi. Şimdi sözleşme nerde onu bulamadim. Onun için yeni mail mi gelecek?

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] hocam bugün saat 10 da başvurdum 12 de kabul ettiler. Kanaldan kabul ettim davetiye yi.Hello!

Thank you for contacting us!

Please fill in the contract via this form QuizGroup Partner Program on YouTube

and accept invitation at your dashboard http://youtube.com/dashboard

--
Best regards,
Armen Ayrapetyan
Head of Support
QuizGroup
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Böyle bir mail geldi. Şimdi sözleşme nerde onu bulamadim. Onun için yeni mail mi gelecek?

öncelikle hayırlı olsun hocam, şimdi yapmanız gereken contract.quizgroup.com linkinden sözleşmenizi paypal adresinizi doldurup bilgileri göndermeniz gerekmektedir...

sözleşme pdf i size mail olarak gelecek, o mailin en alt paragrafı I, isim ile başlayan paragrafı tamamen kopyala, yapıştır yapıp maile cevap olarak gönderiniz.

işleminiz bitmiş olacak, tekrardan hayırlı olsun. hoş geldiniz aramıza :)

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] hocam o linkteki contact persons kısmına ne yazacağım?

Armen Ayrapetyan Ermenidir hatirlatirim :)

olabilir hocam, ermeni olması herhangi bir yanlışta bulunacağı anlamına gelmez.. 80 milyon türkiye nüfusunda yahudi, ermeni, müslüman, boşnak, gürcü, azeri, hepimiz iç içe yaşıyoruz, kimseye ayrımcılık yapmadığımız için bizim ülkemizde rahatça yaşanabiliyor.

olabilir hocam, ermeni olması herhangi bir yanlışta bulunacağı anlamına gelmez.. 80 milyon türkiye nüfusunda yahudi, ermeni, müslüman, boşnak, gürcü, azeri, hepimiz iç içe yaşıyoruz, kimseye ayrımcılık yapmadığımız için bizim ülkemizde rahatça yaşanabiliyor.
Hatırlatırım AZERİler De TÜRK dür ayrımcılık yapmıyorum yanlış anladın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri