Bu partnerde creative ve awesomeness gibi partnere girip kazandiktan sonra içerik senin değil diye ödememezlik yapti mı ?
şuanlık öyle bir şikayet duymadım kimseden, umarımda olmaz o şekilde bir şey...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu partnerde creative ve awesomeness gibi partnere girip kazandiktan sonra içerik senin değil diye ödememezlik yapti mı ?
akla karayı seçip günlük 50 lira artan hesabı bugün geçirdim sırf bir kaç videonun para kazanması açılsın diye inşallah pişman olmam.
Çizgi film çalışmıyorum ama film sitesi alıyorlar haliyle çizgi film almamaları içinde bi neden yok telif riski aynı,baya gizli nihat var forumda milleti dezenforme eden.
adamlar sadece abone-izlenime bakıyor onu diyorum.
1500 abone 200k izlenimli kanalı aldılar hocam 24 saat bile sürmedi,ondan önce 500-1000 aboneli bikaç kanalla başvurdum kabul etmediler ama bence senin o kanalda bi sıkıntı var zoomine falanda başvurmuşsundur kabul edilmediki quizi konuşuyoruz.
Hocam zoominle ne alakası var ? Partnerler hakkında yeterince bilgim var bana yetecek kadar da siz ayrı tellerden çalıyorsunuz ? zoomin nerden çıktı ?ayrıca başvurmadım zaten...
1 adet hesap lazım.0 izlenim dahi olabilir.elinde fazla olan arkadaşlar pm lütfen
[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] hocam bugün saat 10 da başvurdum 12 de kabul ettiler. Kanaldan kabul ettim davetiye yi.Hello!
Thank you for contacting us!
Please fill in the contract via this form QuizGroup Partner Program on YouTube
and accept invitation at your dashboard http://youtube.com/dashboard
--
Best regards,
Armen Ayrapetyan
Head of Support
QuizGroup
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network
Böyle bir mail geldi. Şimdi sözleşme nerde onu bulamadim. Onun için yeni mail mi gelecek?
[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] hocam o linkteki contact persons kısmına ne yazacağım?
Armen Ayrapetyan Ermenidir hatirlatirim![]()
Hatırlatırım AZERİler De TÜRK dür ayrımcılık yapmıyorum yanlış anladınolabilir hocam, ermeni olması herhangi bir yanlışta bulunacağı anlamına gelmez.. 80 milyon türkiye nüfusunda yahudi, ermeni, müslüman, boşnak, gürcü, azeri, hepimiz iç içe yaşıyoruz, kimseye ayrımcılık yapmadığımız için bizim ülkemizde rahatça yaşanabiliyor.
Halletim hocam Allah razi olsun. Simdi baska birşey yapacak miyim?contact person kısmına isminizi soy isminizi yazın.. kiminle iletişime geçeceği soruluyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.