QuizGroup Network

Bu partnere bir türlü kabul ettiremedim kanallarımı
bu konuda yardıma ihtiyacım var ne tür videolar yüklemeliyim , örnek videolar varmı
yardım için şimdiden teşekkürler...

Bu partnere bir türlü kabul ettiremedim kanallarımı
bu konuda yardıma ihtiyacım var ne tür videolar yüklemeliyim , örnek videolar varmı
yardım için şimdiden teşekkürler...

hocam yüklediğiniz videoların içeriği nedir? film, dizi, çizgi film, spor tarzında videolar içeren kanalla bu partnere girmek oldukça zordur, girmeyi başarsanız dahi 2-3 gün sonraki kontrolde büyük ölçüde çıkartılırsınız.. bunların dışında bir içeriğe sahipseniz o zaman abone sayınız, günlük ve aylık video izlenimleriniz önemlidir.

hocam yüklediğiniz videoların içeriği nedir? film, dizi, çizgi film, spor tarzında videolar içeren kanalla bu partnere girmek oldukça zordur, girmeyi başarsanız dahi 2-3 gün sonraki kontrolde büyük ölçüde çıkartılırsınız.. bunların dışında bir içeriğe sahipseniz o zaman abone sayınız, günlük ve aylık video izlenimleriniz önemlidir.

çizgi film içinde başvuracaktım demekki bizim iş yattı :)

partnerdeki önamin izlenim olduğunu bildiğimiz için ilerleyen haftalarda dizi fragman konusuna yöneleceğim kabul edilirse kanal ama ilk başvurular genelde haber - oyun ve otomobiller üzerine test performansı içeren videolardan oluşuyor
kanalımızda 540 abone 175 k izlenim olmasına rağmen kabul etmedi

ama dizi ve fragman kanalımıza sürekli davet yolluyorlar bunuda anlamış değilim

partnerdeki önamin izlenim olduğunu bildiğimiz için ilerleyen haftalarda dizi fragman konusuna yöneleceğim kabul edilirse kanal ama ilk başvurular genelde haber - oyun ve otomobiller üzerine test performansı içeren videolardan oluşuyor
kanalımızda 540 abone 175 k izlenim olmasına rağmen kabul etmedi

ama dizi ve fragman kanalımıza sürekli davet yolluyorlar bunuda anlamış değilim

haber kanallarını genel olarak kabul ediyorlar aslında, size denk geldi demekki.. biraz süre geçince tekrar başvurunuzu yapın hocam, başvuru yapmaktan bişey kaybetmeyiz :)

haber kanallarını genel olarak kabul ediyorlar aslında, size denk geldi demekki.. biraz süre geçince tekrar başvurunuzu yapın hocam, başvuru yapmaktan bişey kaybetmeyiz :)

1 kanal partnerden atildiktan sonra tekrar basvuramiyorsun ki? 4. adima gondermiyor mu direkt olarak?

Hocam Quiz Group'a girme şartı 1K'ya mı düştü gerçekten?

Evet 1k, fakat genelde 2 gun sonra atiyorlar kanallari. O yuzden bosyere denemeye gerek yok yani. Quizden atilinca tekrar life'ada basvuramiyorsun. Onlarin disindada adam akilli odeme yapan network yok. En saglami 2k izlenimi legal videolarla gecirip lifea sokmak.

Evet 1k, fakat genelde 2 gun sonra atiyorlar kanallari. O yuzden bosyere denemeye gerek yok yani. Quizden atilinca tekrar life'ada basvuramiyorsun. Onlarin disindada adam akilli odeme yapan network yok. En saglami 2k izlenimi legal videolarla gecirip lifea sokmak.

Anladım hocam Life'a devam ediyoruz o zaman

Boş bir kanala dizi videosu yükledim 1 gün sonra izlenimler yansıdıktan sonra quize bağladım
imza falan istediler imzamı girdim şimdi ne yapmak gerekiyo bilen varmı ?

çok izlenim alan aweya bağlı başka bir kanalıma başvu yapmadan davet yollamışlar bu nasıl iştir... tahminen partnere bağlandıktan kaç gün sonra kontrol ediyolar

2 gun icinde. Izlenim coksa "mesaj" atiyorlar. Is davete geldimi su saatten sonra dizi kanallarini kabul etmezler.

Benimde kanalımı kabul ettiler. Telifsiz yeni bir kanal fakat 4. aşama için gelmesi gereken mail hala gelmedi. Hala partnere baglı gözüküyorum. Ve son olarak eger mail gelirse nasıl sözleşme imzalıcaz bunu basit şekilde anlatacak biri varsa yardım etsin. :)

Benimde kanalımı kabul ettiler. Telifsiz yeni bir kanal fakat 4. aşama için gelmesi gereken mail hala gelmedi. Hala partnere baglı gözüküyorum. Ve son olarak eger mail gelirse nasıl sözleşme imzalıcaz bunu basit şekilde anlatacak biri varsa yardım etsin. :)

Yeni kanalsa 2 gune atarlar zaten. "Kanalimi kabul ettiler" degil. Davetiye zaten otomatik geliyor sisteme kayit olunca. 1k izlenimi gecen her kanalda sisteme kayit olabilir fakat sistemde kalamaz. 2 gun icinde atarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri