QuizGroup Network

Hocam eylul5 de bagladigim bir quiz kanal var. An itibari ile sahte telif yemiş ödemeyi yaparmi şirket bilgin varmi?

Düzeltme : eylül 5 ten sonra telif yiyip kanal kapandıysa o güne kadar analytcs e yansımış kazançlarınızı alacaksınız hocam. ama ekim ayında değil, kasımın 27 sinde alırsınız..

eğer kanalınız aktifse sıkıntı yok, ödemelerinizi aylık olarak almaya devam edersiniz.

Son düzenleme:
eylül 5 ten sonra telif yediği güne kadar analytcs e yansımış kazançlarınızı alacaksınız hocam. ama ekim ayında değil, kasımın 27 sinde alırsınız..

Kanal açık olsada mı hocam.benim bir kanalda sedece tek telif var ve kanal açık başka bir şey yok yine 2 ay beklicem mi

Kanal açık olsada mı hocam.benim bir kanalda sedece tek telif var ve kanal açık başka bir şey yok yine 2 ay beklicem mi

hayır hocam dediğim olay eğer kanalınız teliften kapandıysa öyle alırsınız, telif yedikten sonra kanalınız aktif olarak devam ediyorsa sıkıntı yok, aylık olarak ödeme almaya devam edersiniz.

yukarıda arkadaşın söylediğini yanlış anlamışım, kanal kapandı diye okumuşum. kanal kapanmadığı sürece aylık ödeme alırsınız.

hayır hocam dediğim olay eğer kanalınız teliften kapandıysa öyle alırsınız, telif yedikten sonra kanalınız aktif olarak devam ediyorsa sıkıntı yok, aylık olarak ödeme almaya devam edersiniz.

yukarıda arkadaşın söylediğini yanlış anlamışım, kanal kapandı diye okumuşum. kanal kapanmadığı sürece aylık ödeme alırsınız.
Acil kanal ya videolari gizledim ama.ödeme biraz büyük umarim sorun olmaz

şimdi kanal kapanınca ödememizi 1 ay geç alıyoruz
benim kanalım eylülde kapanmadı eylülü temiz atlattım
ancak 2 telifi var ben bugün telif yersem ve kapanırsa eylül ödememi ekimdemi alırım yoksa kasımdamı ?

ancak 2 telifi var ben bugün telif yersem ve kapanırsa eylül ödememi ekimdemi alırım yoksa kasımdamı ?

sanırım kasım.çünkü benim bir kanalım 3 ağustosta kapanmıştı temmuz kazancını eylül de almıştım

hocam öncelikle allah korusun telif filan gelmesin, ama varsayım yaparsak eylül ayını temiz atlatıp bugun kanal kapanırsa bildiğim kadarıyla eylül ayında birikmiş olanı ekim ayında alırsınız, ekim ayının 1 günü ne biriktiyse aralıkta alırsınız.

benim kanalım 15inde kapandı ama 14ünde bi önceki ayın ödemesini yapmışlardı, o yüzden de sanırım bi önce yazan arkadaşın başına gelmiş ve durum öylede olabilir. tam olarak şu zaman ödeme kesinleşme tarihi diye bir şey şimdilik olmadığı için ucu açık bir durum.

Son düzenleme:
hocam öncelikle allah korusun telif filan gelmesin, ama varsayım yaparsak eylül ayını temiz atlatıp bugun kanal kapanırsa bildiğim kadarıyla eylül ayında birikmiş olanı ekim ayında alırsınız, ekim ayının 1 günü ne biriktiyse aralıkta alırsınız.

bende öyle düşünüyordum hocam ama temiz geçtiğim ayı da 2 ay sonraya attılar o şekilde ödediler

bende öyle düşünüyordum hocam ama temiz geçtiğim ayı da 2 ay sonraya attılar o şekilde ödediler

evet hocam başınıza gelmiş bir durum olduğu için sizin söylediğiniz daha geçerli olacağından kendi yazdığımı editledim... aslında ödeme kesinleşme tarihi belirleseler çok güzel olabilir.

eylül ödemesi ekim 5 de kesinleşir gibi olsa, ekim 6 kapanan kanalda biriken ödemeler 2 ay sonra ödeniyor olsa daha güzel olabilir. ne olup bittiğini daha rahat takip edebilirdik.

benim kanalım 15inde kapandı ama 14ünde bi önceki ayın ödemesini yapmışlardı, o yüzden de sanırım bi önce yazan arkadaşın başına gelmiş ve durum öylede olabilir. tam olarak şu zaman ödeme kesinleşme tarihi diye bir şey şimdilik olmadığı için ucu açık bir durum.

çok teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

Guize 10 dan fazla aynı paypal baglayıp ödeme alan varmı?

11 kanal bağlı ödeme aldım 1 hafta evell

çok teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

11 kanal bağlı ödeme aldım 1 hafta evell
Hepsi aynı paypalamı baglı,çünki yeni paypal açamıyorum başka ipten açıp kredi kartıyla onaylamama ragmen kısıtlama geliyor,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri