Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herhangi bir sınır yok rahatlıkla kullanabilirsin..@DeviLLe Kanallar için paypal siniri var mi? Yoksa tek paypala istediğimiz kadar kanal kullanabiliyormuyuz ?
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] kesinleşme ve ödemeler ne zaman oluyordu ?
5 dolar limiti var.Ödemeyi kaç lirada ödüyor quiz ?
Yoksa limit yok mu
kesinleşme tarihi yok, ayın 12sine kadar paypal adresini güncelleme yapabilirsiniz, 12 sinden sonra değiştirme yaparsanız o ayın ödemesini alamazsınız.
ödeme tarihleri olarak 20-30 arasıdır, özel durumda olanlara 15 i gibi ödeme yapılmaya başlar.
Adsense gibi bir sistem değil bu o zaman ben yeni geçirmiştim kanalları bu ay içinde ... 20 si ile 30 arasında bu ay ödeme alır miyim acaba..
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi
kanalda 3 bin izlenim var dashboard yansimis tak ihlali vs hicbir sey yok kanal temiz fakat sorry falan diyor kabul etmiyor neden acaba![]()
başvuruyu yaptım youtubedan ağa katıldım para kazanmaları felan sanırım onlar artık kendisi açıp edicek sözleşme daha gelmedi ama
Günaydın arkadaşlar
Quiz 1000 izlenim olunca direk alıyor mu life gibi ?
Yeterli izlenim varsa giriş direk mi ?
çıkman zor, çıkarsan niye almasınlar?Arkadaşlar Freedom'dan çıkıp Quiz'e girmeye çalışsam alırlar mı?
hocam valla kanalım çok iyi ödenmez diye korkuyorum şükür ilk defa bir kanalım çok güzel oldu tuttu ama kanal kapanırsa ödenmez korkusu var skype var sizde orda konuşabilir miyiz ya da özel mesaj ile?Fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten hocam.çıkman zor, çıkarsan niye almasınlar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.