QuizGroup Network

aynı durum ıle bende karşı karşıyayım 3 telıf nedenıyle kazandıran bır kanalım bugun kapatıldı acaba 9.ay odemesını bu ay alabılırmıyız?

ben hala anlamadım kanalda 2 video 1 tane topluluk uyarısı vardı 3 aylık kanal öyle sık sık girip çıkmıyorumda spamdan gitmiş,bu ay alırsak iyi olur miktarda yüksekti haybeye beklicez yoksa

Benim kanalda eylülün 24 25i gibi kapandı kasımamı sarkar yoksa ekimde alırmıyım

İnşallah bu ay alırız odemelerı bakıp gorecegız artık.

Geçen ay quızin bu zamanlarda kazançları kesınleşmışmıydı acaba hatırlayan var mı

mesela eylül kazancını-kanal ekimin ilk 10 gününde kapandı diyelim ;ekimde-
sarkmadan alabiliyormuyuz ?

Alamıyorsunuz arkadaşım...Ben Quiz konularının birinde yine yazmıştım, başıma geldiği için eminim yine yazayım...Benim Ağustos ayını sorunsuz geçen bir kanalaım vardı...Eylül ayının 3'ünde kanal kapandı...Sorunsuz diğer kanallarımın ödemesini Eylül ayında aldım...Bu kanalım için ise mail gönderdiler Ekim 27'de ödemesini yapacaklarmış...Bu ay onu bekliyorum...

mesela eylül kazancını-kanal ekimin ilk 10 gününde kapandı diyelim ;ekimde-
sarkmadan alabiliyormuyuz ?

benim ayın 4 ünde bir hesabım kapanmıştı onu direk 1 ay sonraya atmışlardı o günden sonra kapananlar hakkında bir fikrim yok valla

[MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] [MENTION=8062]FaDex[/MENTION] Kanalin ne zaman kapandigi onemli degil. Kapandigi an bulunan butun odemeler 1 gecikmeli odenir.

[MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] [MENTION=8062]FaDex[/MENTION] Kanalin ne zaman kapandigi onemli degil. Kapandigi an bulunan butun odemeler 1 gecikmeli odenir.

bende öyle tahmin ediyorum,şansa bak 3-5 gün dayanamadı kanal tedbir alacağım bir durumda yoktu kanalda yok yere kapadılar

ben de ilk defa ödeme alıcam beyler bu ay korkun quizden :D neye elimi atsam çürüyor ..

benim asıl kıl olduğum toplu para göndermeleri,mnation ayrı ayrı gönderiyor-hangi kanaldan ne geliyor bi,liyoruz :mad:

Valla ben her panelde tek kanal kullanıyorum hocam QUİZ ödeme yaptığında hem mail atıyor hemde paypal da açıklamasında kanal adını yazıyor o yüzden paranın hangi kanaldan geldiğini karıştırmak biraz zor

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] üstad mnation tavsiye eder misin icabında birkaç kanalda ona sokalım.. O partner hakkında pek bilgim yok ondan soruyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri