QuizGroup Network

Küçük bir sorum olacaktaki :

Bu quiz e dashbordan, bir çok kanal girebiliyoruz ya. Diyelim biri kapandı, öbürlerini etkiler mi ?

Yani her kanal için ayrı ayrı mi Quiz e bağlamak daha mantıklı yoksa hepsini bir hesaba mı ?
hepsine ayrı ayrı yapmak daha mantıklı. çünkü paraya sıkıştın kanalını satmak isticeksin.. satıtğın kanalın dasboardında bu sefer diğer kanallarında görülmüş olacak ve sıkıntı yaşayabilirsin.. bu nedenle tekil olmasında fayda var.. sonuçta adsense gibi değil anlık izlenimler yansımıyor dasboarda yani gerek yok..

hepsine ayrı ayrı yapmak daha mantıklı. çünkü paraya sıkıştın kanalını satmak isticeksin.. satıtğın kanalın dasboardında bu sefer diğer kanallarında görülmüş olacak ve sıkıntı yaşayabilirsin.. bu nedenle tekil olmasında fayda var.. sonuçta adsense gibi değil anlık izlenimler yansımıyor dasboarda yani gerek yok..
Anladım sağolasın

Bu açıdan hiç bakmamıştım :D saolasın ama ödemelerde sıkıntı olur endişesi içersindeyim aynı paypala 100 defa hatta 500 defa ödeme yaptıklarını düşünemiyorum varmı +100 kanalı bağlı olupta hepsine tek tek ödeme alan

Bu açıdan hiç bakmamıştım :D saolasın ama ödemelerde sıkıntı olur endişesi içersindeyim aynı paypala 100 defa hatta 500 defa ödeme yaptıklarını düşünemiyorum varmı +100 kanalı bağlı olupta hepsine tek tek ödeme alan
vardır hocam.. bence sorun olmaz..

life animeyi yakalarsa atıyor hocam :) çok kanalımı attılar.
benim asıl merak ettiğim

video yöneticisi altında
https://www.youtube.com/my_movies?o=U
https://www.youtube.com/my_shows
Gösterimler ve filmler diye 2 link daha var nedir bunlar acaba? arattım forumda ama bulamadım. para kazandırma yönünden faydası var mı bize.

bir fikrin var mı [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] hocam

Bir fikrim yok ilk defa duydum senden,belki Quizin sponsor yaptığı kanallardır.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION];
merhaba hocam.
quiz ile hiç çalışmamıştım yeni kanal soktum şimdi.
video yöneticisi altında
https://www.youtube.com/my_movies?o=U
https://www.youtube.com/my_shows
Gösterimler ve filmler diye 2 link daha var nedir bunlar acaba? arattım forumda ama bulamadım. para kazandırma yönünden faydası var mı bize.

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

1 k izlemeli kanalı soktum aldı direk. üstelik içerik anime. acemi şansıda olabilir. quiz e hiç kanal sokmamıştım

daha önce bende gördüm ama ne oldugunu bilmiyorum hocam.

Quiz de imza sistemi değişti,artık righsignature dan belge gelmiyor panelde kanal hizasında bir pdf dosyası var bu dosya açıldığında hesap signed duruma geçiyor,bugün eklediğim 2 kanalda bu şekilde signed duruma geçti,daha sorunsuz bir sistem olmuş ama imza olmaması problem yaratır mı orası belli değil

Quiz de imza sistemi değişti,artık righsignature dan belge gelmiyor panelde kanal hizasında bir pdf dosyası var bu dosya açıldığında hesap signed duruma geçiyor,bugün eklediğim 2 kanalda bu şekilde signed duruma geçti,daha sorunsuz bir sistem olmuş ama imza olmaması problem yaratır mı orası belli değil

Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application. :mad:

Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application. :mad:

benim yazdığımla alakasını çözemedim:D

pdf dosyasını açıyorumda signed olmuyor bir türlü:S

eski youtube hesabım vardı o banlandı ve yeni google hesapla açtım youtube kanal ile başvuru yaptım ödeme işleminde eskiden kullanmış olduğum banlanan hesabın paypal adresini versem problem olur mu? Yoksa yeni paypal hesabı mı açmam gerekir ? teşekkürler.

eski youtube hesabım vardı o banlandı ve yeni google hesapla açtım youtube kanal ile başvuru yaptım ödeme işleminde eskiden kullanmış olduğum banlanan hesabın paypal adresini versem problem olur mu? Yoksa yeni paypal hesabı mı açmam gerekir ? teşekkürler.

aynı paypalı ver zaten quiz biliyor spam yaptıgımızı

Aklında soru kalmasın diye paypal hesabına 8 adet mail ekleyebiliyorsun. Ekleyeceğin mail adreslerini yazabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri