QuizGroup Network

O nasıl iş ya yamuk yapmaz dedik bunlarda bu yönteme mi başvurdular hocam kanal takip programı kullanıyosan o kanallara bakar mısın hala Quiz'de gözüküyolar mı?

Hocam kanal takip kullanıyorumda hangi kanalları attıklarını yazmamışlar ki takipten bakayım.Birde işin ilginç tarafı bazı kanallar kapalı kanallarmış.Kapalıları hesaplamıştım şimdi hesapladım tutmuyor çünkü.Kazancın yüklü olduğunu da dashboard da kazancın baya indiğini görünce anladım.Şimdi felaket tellalığı olmasın ama Quiz de bozuyor mu ne yapıyor

Hocam kanal takip kullanıyorumda hangi kanalları attıklarını yazmamışlar ki takipten bakayım.Birde işin ilginç tarafı bazı kanallar kapalı kanallarmış.Kapalıları hesaplamıştım şimdi hesapladım tutmuyor çünkü.Kazancın yüklü olduğunu da dashboard da kazancın baya indiğini görünce anladım.Şimdi felaket tellalığı olmasın ama Quiz de bozuyor mu ne yapıyor

Hocam eğer gerçekten hiç bi şey yapmadığın halde attılarsa Quiz'de başlamıştır yamuk yapmaya. Kaç kişiye geldi acaba bu mail

sıkıntı yok beyler 2 ay önce filan yine böyle gelmişti

Hocam o zaman partnerden atmamışlardı arkadaşların kanallarını partnerden de çıkarmışlar

Herkeze gönderiyorlardır banada gelmiş mail..

Edit...

Son düzenleme:
Bana mail geldimi gelmedimi diye bakmadım ama d sahte izlenim yapanlar hazır kanal alanlar düşünsün, biz bekliyoruz 1000 izlenim olasıya kadar öyle sokuyoruz kafa rahat

banada atmışlar 2 tanede 3 telif yiyen kanalı atmışlar parasını alırmıyım bilmiyorum görcez

Bu olayı tam anlayamadım ama umarım sonu hayırlı biter ve daha fazla bu şekilde mail gelmez ..

bana da 3 mail geldi fena tırtstım inş bir sorun olmaz

Bu nedir ya ? Durmuyor da al 2 tane daha geldi oldu 7 tane.Hep millete bakar yav bunlar ne yapıyorda böyle sorunlar çıkıyor derdim.Şimdi kendim yaşıyorum.

Hocam eğer gerçekten hiç bi şey yapmadığın halde attılarsa Quiz'de başlamıştır yamuk yapmaya. Kaç kişiye geldi acaba bu mail

Hocam 10 aboneyi addmefastden alıyoruz.O kadar başka hiçbir illegali yok. [MENTION=8830]WeyliPreci[/MENTION]

İlk defa başıma böyle bir olay geldi.Dasboardda kazancın eksildiğini gördüm.Direk maile baktım quiz 5 kanalımı atmış partnerden.10 abone haric hiçbir şekilde illegal birşey yok.Şimdi bu 5 kanalın kazancıda yüklüydü arkadaşlar alırmıyız bu parayı.İlk defa başıma geliyor.

5 kanalı atmış derken ? İlk olarak kanalların partnerini bir uygulamadan sorguluyorsanız atmamışta olabilir ben sorguladığımda partnerde gözükmüyor ama kanala girip kanal kısmına bakınca partnerde olduğu gözüküyor yani uygulamada sıkıntı olabilir. Direk kanala girip baktınız mı atmış mı diye?

17 kanal olan panelime girdim ordan eksilen kanal yok tek tek olanları incelemedim ama bende şuana kadar atılan kanal yok sanırım

arkadaşlar kanalda video yoksa sorgulamada nereye bağlı olup olmadıgı gözükmüyor.

Bana mail geldimi gelmedimi diye bakmadım ama d sahte izlenim yapanlar hazır kanal alanlar düşünsün, biz bekliyoruz 1000 izlenim olasıya kadar öyle sokuyoruz kafa rahat

Hocam sen 1k bekliyosun ben 2k izlenim alınca sokuyorum kanalı.Anlaşılan sen benim sorun görmemiş halim gibisin.Birazdan sanada gelir partnerden attık diye.O zaman sende benim eski düşüncem gibi ''ya bunlar yapıyo bişeyler quiz basıyo bunlara tekmeyi'' demeyi bırakırsın.

Dashboardın ana sayfasında mart ayı kazançları için gösterilen miktar 300 dolar kadar düşmüş.

5 kanalı atmış derken ? İlk olarak kanalların partnerini bir uygulamadan sorguluyorsanız atmamışta olabilir ben sorguladığımda partnerde gözükmüyor ama kanala girip kanal kısmına bakınca partnerde olduğu gözüküyor yani uygulamada sıkıntı olabilir. Direk kanala girip baktınız mı atmış mı diye?

Hocam ana maile mesaj atmışlar zaten dasboardtan kanalın kazanç da silinmiş.

Greetings!

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program because of YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (b) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Don't hesitate to contact us.

Best regards,
The QuizGroup Team

Hocam ana maile mesaj atmışlar zaten dasboardtan kanalın kazanç da silinmiş.

Greetings!

Thank you for partnering with QuizGroup. We regret to inform you that your channel has been unlinked from the QuizGroup Partner Program because of YouTube rules violation. Reasons are as follows: making of invalid queries, invalid impressions, or invalid clicks on ads, generated by any person, bot, automated program or similar device, including, without limitation, through any clicks or impressions: (a) originating from your IP addresses or computers under your control; or (b) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on ads.

If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help. Don't hesitate to contact us.

Best regards,
The QuizGroup Team

Bu mesajda nerde kanalınızı attık yazmışlar ben göremedim ? Burda denmek istenen "Sahte izlenim sahte tıklama gibi olaylarda paranızı alamazsınız diyorlar hileye başvurmayın sıkıntı yok. "

Bu mesajda nerde kanalınızı attık yazmışlar ben göremedim ? Burda denmek istenen "Sahte izlenim sahte tıklama gibi olaylarda paranızı alamazsınız diyorlar hileye başvurmayın sıkıntı yok. "

Hocam mailin konusunda şu yazıyo.Madem ingilizcen var şunuda çevirirmisin ?

''The QuizGroup Partner Program Unlink notification ''

Zaten kanalların kazanç dashboarddan silindiğine göre ve kanallarım çalınmadığına göre kanalları atmış demektir.Yanılıyormuyum ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri