QuizGroup Nisan Kazançları Mayıs Ödemeleri

S
  • Kullanıcı Shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Daha wepmoney gelmedi şıngırtı sesini duymak istiyorum artık o çok özlediğim sesi

webmoney`in yarısı geldi yarısı halen gelmedi yollasalar çok güzel olucak bu ay karışık gidiyorlar paypal,banka,webmoney hepsi karışık ödeniyor.

Dashboard da rakamlar görünüyor paypala henüz gelen bişi yok. Arkadaşlar ben partnerde yeniyim. Mümkünse ödemeler panelde ne zaman görüntüleniyor. ayın kaçında paypala ödeme gönderilir. Birileri tarih konusunda beni aydınlatabilir mi? Ayrıca quiz panelde görünen rakakmlar %20 kesilmiş halimi yoksa %20 kesilecek mi?

Dashboard da rakamlar görünüyor paypala henüz gelen bişi yok. Arkadaşlar ben partnerde yeniyim. Mümkünse ödemeler panelde ne zaman görüntüleniyor. ayın kaçında paypala ödeme gönderilir. Birileri tarih konusunda beni aydınlatabilir mi? Ayrıca quiz panelde görünen rakakmlar %20 kesilmiş halimi yoksa %20 kesilecek mi?

Paneldeki odenecek tutar

Arkadaşlar dashboardaki kesinleşen rakamla enparadaki rakam arasında büyük eksik var parça parçami yatacak? Dashboarda para kesinleştikten sonra bi kaç kanalım kapandı ondan da olabilir mi ?

Arkadaşlar dashboardaki kesinleşen rakamla enparadaki rakam arasında büyük eksik var parça parçami yatacak? Dashboarda para kesinleştikten sonra bi kaç kanalım kapandı ondan da olabilir mi ?

dashboardaki yazan tutara kapanan kanallarin kazancida dahil kisacasi o yazan tutar mayis ve haziran aylarinda alacagin tutar

bir arkadaş 7xx paypal demiş, benim beklediğimde bu tutar ama henüz gelen giden birşey yok.. paypal ödemesi alan oldu mu hiç?

bir arkadaş 7xx paypal demiş, benim beklediğimde bu tutar ama henüz gelen giden birşey yok.. paypal ödemesi alan oldu mu hiç?

Bende Bekliyorum PP Bu Tutarda Gelmedi Halen

Ayrıca Arkadaşlar Quiz Dasboard Halen Bende Giriş Yapılmıyor Sizlerdede Aynımı

enpara 5 haneli hesapta

13218.gif

Banka ödemesinde toplam ne kadar kesinti oluyor iş bankası veya ziraat bankası için ?

join kısmına no diyerek giriş yapabiliyorsunuz, bende ödeme alamadım daha3-4hane arası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri