QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

arkadaşlar bide şey youtube kanalın analtycisindeki para her ay sıfırlanıp tekrardan mı başlıyor yoksa tüm ay aynı şekilde devammı ediyor

Quizden hic odeme alamadim sozlesmeler imzasiz gozukuyor sozlesme istiyorum 1 saat icinde mailinize gelecektir diyor gelen giden yok :( bilgi sahibi insanlar alinti yapabilirmi

aralık kapanan kanal banka - paypal
ocak kazancı banka-paypal
daha tek kuruş göremedik :)
life 2 kanalım vardı onlar geldi paypala sadece.

Kedoo Entertainment JLT ??

quiz bunun üzerinde mi ödeme geçiyor artık ? bana buradan paypal hesabıma ödeme geldi.

Kedoo Entertainment JLT ??

quiz bunun üzerinde mi ödeme geçiyor artık ? bana buradan paypal hesabıma ödeme geldi.

altta life mi quiz payment mi yazıyor ?
birde kaç hane ? hane kaç ile başlıyor. 1xx-3xx gibi
(sorulacak tüm soruları sorayım dedim)

altta life mi quiz payment mi yazıyor ?
birde kaç hane ? hane kaç ile başlıyor. 1xx-3xx gibi
(sorulacak tüm soruları sorayım dedim)

Quiz veya Life yazmıyor sadece ; "Kedoo Entertainment JLT tarafından gönderilen not:" yazmakta ve ödeme yapılan kanalların ID'ilerini yazmışlar. Kapanan kanalların ödemesini henüz yapmamışlar 2 haneli bu gelen ödeme.

Çıldıracağım ya 5$ sınırını geçmeme rağmen 2 aydır ödeme yok. Desteğe kaç defa mail attım tenezzül edip cevap verme lütfuna bile gelmiyorlar. Freedom bile 0,1$ bile olsa ödemesini gününde yapıyor kaç partnerle çalıştım ben böyle birşey görmedim.

Bu ay Quiz PayPal ödemesi bekleyenler de beklemesin, blok mlok der geçerler.

Paypal 75 dolargeldi kedoo ama life mi quiz mi bilmiyorum teldeym.. Ama soyle bi durum var gecen gun bana life odeme yapti.. Ve life toplu yapiyor normalde quiz olma olasiligi var 1 saate bakacam
2015 /01 odemesi

Edit: life odemesine baktim mailde life diye yaziyormus ama bu odemede yazmiyor muhtemelen quiz odemesi bu quiz diye yazmamislar ama kanal idleri var onlarda quiz idlerine benziyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri