Ocak kazancı neden gelmedi bana, hiçbir bankaya gelmedi bir deBankaya alamayan var mı hala, 3-4 haneli vs.
![]()
yeme bizi be networkü olan adamın quizde işi ne
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ocak kazancı neden gelmedi bana, hiçbir bankaya gelmedi bir deBankaya alamayan var mı hala, 3-4 haneli vs.
![]()
![]()
Bankaya bir kanalın ödemesi gelmiş yani bu quize iyice sahtekar oldu. Hesapları tek tek ödeyeceklerse banka işi baya zararlı olacak. 30 tl her hesaptan kesilecek. Toplu ödeme dediler bankaya çevirdik şimdi bir de tek ödeme olayı çıktı.
bütün kapanan kanallarım ödemesini aldım
büyüksün quiz
ziraat bankası
Hayırlı olsunbütün kapanan kanallarım ödemesini aldım
büyüksün quiz
ziraat bankası
Bankaya bir kanalın ödemesi gelmiş yani bu quize iyice sahtekar oldu. Hesapları tek tek ödeyeceklerse banka işi baya zararlı olacak. 30 tl her hesaptan kesilecek. Toplu ödeme dediler bankaya çevirdik şimdi bir de tek ödeme olayı çıktı.
Bi kontrol et hocam , aldıgın ödeme buyuk ıhtımallae kapanan ödemedır ...
Açuık kanalları tek seferde , kapanan kanalları ıkıncı seferde öduyor ki bu da mantıklı en azından AÇIK ve KAPALI ayrımı yaparak öduyor
bi de her kanaldan kesıntı yapsa , hesap numarası ıster bız yollarız herhalde![]()
Hayırlı olsun, paypal ödemelerini ne zaman alırız acaba kapanan kanallar için en sonmu yapılır ?
wm e mi geldi hocam kaç hanede acaba
Kapanan kanalın ödemesi gelmiş, enpara 3 haneli..
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralık hocam.Hangi Ay Kapanmıştı? Ocak Ayının Ödemesini Bir Ümit Bekliyorumda...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.