QuizGroup Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri

2 ay önce tıpkı bunun gibi kapalılar ödenmemişti.
Ama ozaman bloke mesajı almıştık.
Bence yine aynı olay oluyor fakat bloke mesajı yollamıyorlar tekrar tepki olmasın diye.
Sesimizi çıkarıp ortak hareket etmezsek sıkıntı yaşayabiliriz.
Quiz öder diyip geçmemek lazım.

Bence yine aynı olay oluyor fakat bloke mesajı yollamıyorlar tekrar tepki olmasın diye.

Olay oyle degil. Yanlis anlamadiysam artik quizin banka odemelerini life yapacak. Onlarda bugun yayinladilar Aralik kazanclari bugun, Ocak kazanclariysa yarindan itibaren gonderilecek. Onumuzdeki hafta ici hesaplarda olur paralar.

Olay oyle degil. Yanlis anlamadiysam artik quizin banka odemelerini life yapacak. Onlarda bugun yayinladilar Aralik kazanclari bugun, Ocak kazanclariysa yarindan itibaren gonderilecek. Onumuzdeki hafta ici hesaplarda olur paralar.
Hocam sayfalarında quiz ödemelerini yapacaklarını söylememişler.
Siz mail mi attınız acaba?

O zaman hiçkimse alamamıştı ama aralık ayı kapanan 3 ve 4 haneli ödemeleri ben aldım çok ilginç bir durum :confused:

Paraları mı tükendi ne yaptı :cool:

Arkadaşlar bu hafta Quiz'e mail atıp cevap alan oldu mu hiç? Otomatik mesaj haricinde.
Yoksa genel olarak mı cevap atmıyorlar?.

ben mesaj attım banka odemelerı ne zaman yapılacak dıye facebookda son paylastıgımız gonderıye bakın yazdılar

Benim kapanan iki WM ödemesini aldım iki tane kaldı bunlarda paypal ve wm. şimdi tekrar yazıcam okurlarsa tabi

mobil mesaj

Son düzenleme:
ben mesaj attım banka odemelerı ne zaman yapılacak dıye facebookda son paylastıgımız gonderıye bakın yazdılar

Hocam Life'a atmışsınız sanırım siz.

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:50 ----------

Benim kapanan iki WM ödemesini aldım iki tane kaldı bunlarda paypal ve wm vardım şimdi tekrar yazıcam olurlarsa tabi

mobil mesaj

Banka ve paypalı neden ödemiyorlar acaba.

Dün konuşmuştum ben hocam quiz support ile maille.
Bu adamlar neden bana dönmüyor ozaman? 50 Mail atmışımdır tekine bile dönmediler. Mail adresinde sıkıntı vardır herhalde diye başka mailden attım onada dönmediler. Mail içeriklerinin hepside aynıydı. Kapanan kanalların aralık kazançlarını ne zaman ödeyeceksiniz. Kasıtlı olarak mı dönmüyorlar yani.

Bu adamlar neden bana dönmüyor ozaman? 50 Mail atmışımdır tekine bile dönmediler. Mail adresinde sıkıntı vardır herhalde diye başka mailden attım onada dönmediler. Mail içeriklerinin hepside aynıydı. Kapanan kanalların aralık kazançlarını ne zaman ödeyeceksiniz. Kasıtlı olarak mı dönmüyorlar yani.
Bilmiyorum hocam.

Bu iki partnerde de bir şeyler oluyor ama çıkar kokusu. Saçma sapan yalan yanlış ifadelerle dönüş yapıyorlar. quize dönüş bile yapmıyor diğeri ise olmayan şeyleri söylüyor. Geçen ayın 5'inde yöntemleri değişmeme rağmen değişmediniz diyorlar. Açık kanallardan para gelmiyor kapananların da akibeti belli değil. Neden doğru düzgün cevap verilmiyor o da meçhul. Yarın da ses çıkmazsa oldukça sıkıntılı bir durum diyebiliriz.

9 tane banka 2 tane WM bekliyorum 2 ve 3 haneli. Geç olacak ama ödenecek diye düşünüyorum. Ödeme yöntemlerini oturtamadılar bir türlü.

ya beyler benim acık kanalım hala ödenmedi ne yazıyorsunuz bu destek mailine birde ben yazıp göndereyim dertleri neymişde ödemiyorlar bir şey yazsınlar bari

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri