Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
son durum nedir neye karar vermiş bunlar![]()
Hadi ülke soruunu konusuna gidelim burdan![]()
ya madem etiketi açıklamayı istemiyor youtube kaldırsın ozaman bu özelliği. youyube spam etiket girenlerin kanalını kapatacağına google gibi filtre uygulasın sonuçta aynı firma. bu kadar mı zor yani. işlerine gelmiyor herkes paraya bakıyor.
Air networkte ismi gibi hava çıktı desene İşte bu kötü oldu yokmu hocam bi alternatif yahu bulak Tamam Quiz en baba partner ama alternatif lazım kesinlikle.. Bir partnere bel bağlamamak lazımmış onu anladım.. Quiz işi düzelir yarında kesinleşmeler olur büyük ihtimalle ama bundan sonra önüme gelen partner adsense farketmeksizin kanal basacamsoruşturdum 100 abone 3k izlenim istiyor , spam kanallar ve kapananlar ödenmiyor
Açıklamaya etiket istemiyorlarsa bunu büyük ihtamalle quiz değilde bence youtube istemiştir, youtube bluelinkçileri bitirecek anlaşılan onun için böyle bir şart partnerede getirmiş olabilir.güzel olur...
youtube etiketi,açıklamayı istemiyor diye bişey yokki.etiketi,açıklama bölümüne yazmak sorun.botlarla kanalıma video çekerken ilk gördügümde demiştim,bu ne arkadaş etiketin burda ne işi var diye.demek ki youtube da onu diyor.etiketi etiket bölümüne,açıklamayıda açıklama bölümüne girin diyor.bence burada yanlış bişey yok...yolu varmıdır bilmem ama açıklama bölümüne etiket girilmesini nasıl engelleyecekler,bilemedim şimdi.
Sorun beklerken bu hafta quize +15 özelliği geri gelirse şaşırmam..evet youtube istemiyor zaten link ile belirtmişler istemiyor derken spam şekilde tabiki istemiyor organik olarak girebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.