Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Zvulgpg.png

Yeni kayıt olmak için girilen sayfada bu çıkıyor. Yeni kayıt şartlarını falan ayarlıyorlar heralde kayıt sayfasında.

Gözünüzü seveyim herkes birsey sallıyor arkadaş gelen mailin ekran görüntüsünü koymayan sallayan söyle olacakmış diye kafasına geleni sallayani banlayın gitsin biz buradan gecimimizi sağlıyoruz çocuk oyuncağımi bu bilen yazsın bilmeyen sussun yetkili geldi ayin 15 inde gereken yapılacak dedi ödemeler veya kapanan hakkında da olumlu yorumlar yaptı nedir işi zora sokuyorsunuz moral bozuyorsunuz ödemezse o zaman düşünürüz ölmeden öleceğiz diyerek ölmeye benziyor

Yarın çok büyük ihtimal quiz kazançları kesinleşir,nerden biliyorsun diye soracak olursanız,bir sürü kanalım spamden kapanmış 1 aylık kanallardı,her kesinleşmeden önce başıma geliyor bu olay !!!

11400972_785686998219429_7820768438114036640_n.jpg

Facebook grubunda biri şöyle bir şey paylaşmış. Quiz'in sitesinden almış sanırım ama o link şuan çalışmıyor.

Yarın çok büyük ihtimal quiz kazançları kesinleşir,nerden biliyorsun diye soracak olursanız,bir sürü kanalım spamden kapanmış 1 aylık kanallardı,her kesinleşmeden önce başıma geliyor bu olay !!!

Dün ve bugün 10 tane kanalım gitti.
Hepside aynı içerik nerdeyse :):)
Geçen ay 14 ünde ödemeler başlamıştı, umarım bu hafta ödemeleri alırız

arkadaşlar lütfen insanlari yanliş bilgilendirmeyelim size özellikle resim koyacağim.

rQDmbm.jpg

umarim yeterince aciklayici olabilmisimdir. yok kimisi demis su kadar abone ile soktum kimisi demis su kadar abone sarti geliyor arkadaslar inanmayin 10M izleniminiz de olsa sokamazsiniz. adamlar belli kurallara göre hareket ediyor sirket sonuçda bunlar, bir hafta bekleyin minimum ayin 18.06.2015 tarihine kadar. cünkü aciklama yaptiklari tarih 11.06.2015

ve tekrar belirtiyorum aciklamaya etiket girenlere spam yapanlara bir güncelleme geliyor. quiz giriş için 10 beğeni ve 1k izlenim devam edicek gibi görünüyor. aciklamalarinda öyle yaziyorlar.

arkadaşlar lütfen insanlari yanliş bilgilendirmeyelim size özellikle resim koyacağim.

rQDmbm.jpg

umarim yeterince aciklayici olabilmisimdir. yok kimisi demis su kadar abone ile soktum kimisi demis su kadar abone sarti geliyor arkadaslar inanmayin ve bir hafta bekleyin minimum ayin 18.06.2015 tarihine kadar. cünkü aciklama yaptiklari tarih 11.06.2015

ve tekrar belirtiyorum aciklamaya etiket girenlere spam yapanlara bir güncelleme geliyor. quiz giriş için 10 beğeni ve 1k izlenim devam edicek gibi görünüyor. aciklamalarinda öyle yaziyorlar.

elıne saglık dostum.30k izlenım dıyen bıle oldu,
oldu olucak 100k olsunda partnere calısalım

rQDmbm.jpg

umarim yeterince aciklayici olabilmisimdir. yok kimisi demis su kadar abone ile soktum kimisi demis su kadar abone sarti geliyor arkadaslar inanmayin 10M izleniminiz de olsa sokamazsiniz. adamlar belli kurallara göre hareket ediyor sirket sonuçda bunlar, bir hafta bekleyin minimum ayin 18.06.2015 tarihine kadar. cünkü aciklama yaptiklari tarih 11.06.2015

meşhur etme beni :)

rQDmbm.jpg

Eline sağlık hocam , Ben videolarıma ne açıklama girerim nede etiket , videoyu yükler başlığını yazarım o kadar..Çok şükür şu an tüm kanallarım sağlam ,Quiz kanallarımı atmadı

O zaman bu son zamanlardaki kanalların atılma sebebide açıklamaya girilen hunharca etiketler mi?

benim açıklamada hem etiket hem video bilgisi hem adresler bişey olurmu acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri