Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Herkese hayırlı olsun, ama Life yetkilisi kapanan kanalların ödemesinde yeni şartlar olacak, yakında bunları açıklıcaz dedi. Bence kanalların yarısını quize yarısını adsenseye bağlayın.

İşte ben de bundan şüphe ediyorum...

Guys, we have simplified our "join" procedure. There are no requirements about the minimal number of subscribers and views channel should gain to join QuizGroup. It used to be 10 subs and 1,000 views. Now you may join with 0 subs and 1 view.
Please, do not gain subscribers and views in an inappropriate way. YouTube spam team detected that and sent you multiple policy strikes. We strongly suggest all our partners to respect YouTube rules and policies.
Please, build your channels in an appropriate way with a full accordance to the rules!
We appreciate our cooperation.

şimdi facebookda paylaşmış life yetkilisi

şahsi görüşüm bütün kanalları böyle direk alması iyi olmadı. eskisi gibi devam etmeliydi. şimdi bir gece 1k kanal baglayanları görünce biz naaptık diyecekler. o zaman görürsün nasıl çöp oluyorsun. bu kararından geri dönmezse Quiz in geleceğini çok parlak görmüyorum kusura bakmayın.

şahsi görüşüm bütün kanalları böyle direk alması iyi olmadı. eskisi gibi devam etmeliydi. şimdi bir gece 1k kanal baglayanları görünce biz naaptık diyecekler. o zaman görürsün nasıl çöp oluyorsun. bu kararından geri dönmezse Quiz in geleceğini çok parlak görmüyorum kusura bakmayın.

Sahte izlenim ve abone cekip kanal sokulmasin diye boyle bisey yapmislardir. O kadar kanal baglayani tespit ederler zaten. Daha oncelerdede olmustu, bi cogununda kanali atildi.

"You are over the limit of adding a new channel. Please go back to sign up a new channel in few days. "

Bu yeni gelen bir kural mı ?

Daha önce Quize attığım detaylı mailden sonra gelen cevaplar ile birlikte yazmıştım :)

http://www.ytpara.com/1025942-post16.html

Kanıt istemişlerdi inanmayanlar :) http://www.ytpara.com/1025974-post21.html

Ayrıca; life facebook güncellemelerinden anlaşılıyor ki; kapanan kanalların ödemeleri ile alakalı ve günlük eklenecek kanal sayısı ile alakalı da kuralların olacağını dile getirmişler.

Buna da şükür!

Rabbim herkese güzel kazançlar nasip etsin..

Son düzenleme:
Bence olumlu bisey yapmışlar 12TL ye kanal satanlar ne yapacak onu merak ediyorum simdi eskisi gibi 0.75krs a kadar düşer fiyatlar

Evet hocam 1 gün içerisinde en fazla 5 kanal bağlayabilirsiniz.

eger böyleyse,bence süper olmuş.yalnız şimdi izlenim ve abone şartı kalktı ya,ben kanal sokmaya tırsıyorum :) daha öncede şartları kaldırmışlardı,ertesi gün gelip hepsini geri attılar partnerden.şimdi bagladıklarımı atmasınlar yarın yine :D bidaha baglayamıyoruzda bikez attıkları kanalı.

Yeni aciklama geldi 10 abone 1000 izlenim kalkti tamamen. 0 abone 1 izlenimi aliyoruz ama sahte tespit etrigimizde aninda atiyoruz artik dendi.

yalniz bağladığım kanallar dashboardda gozukmuyor şuan

Edit: şimdi yansıdı

Son düzenleme:
eger böyleyse,bence süper olmuş.yalnız şimdi izlenim ve abone şartı kalktı ya,ben kanal sokmaya tırsıyorum :) daha öncede şartları kaldırmışlardı,ertesi gün gelip hepsini geri attılar partnerden.şimdi bagladıklarımı atmasınlar yarın yine :D bidaha baglayamıyoruzda bikez attıkları kanalı.

Sanmıyorum hocam bu sefer atacaklarını son günlerde moralimiz çok bozuktu Quiz gönlümüzü yine fazlasıyla aldı sağolsun :)

Onunda çözümünü bulurlar merak etme hocam ip değiştirirler yada farklı hesaplardan kanal bağlarlar :D

Tek dashboard için geldi sanırım bu özellik tam olarak emin değilim ama farklı dashboard oluşturup daha fazla kanal sokulabilir mi denemedim :)

Min 200 abone, 20k izlenim olacak denirken bütün şartları kaldırıp herkesi ters köşe yaptılar. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri