yalniz bağladığım kanallar dashboardda gozukmuyor şuan
Biraz bekleyin hocam yarım saat civarında sürebilir dashboarda yansıması benim 1 kanalım yarım saat sonra dashboardda gözüktü.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalniz bağladığım kanallar dashboardda gozukmuyor şuan
Arkadaşlar 0 abone 1 izlenim diyorlar.0 abone 0 izlenimli kanal soksak olur mu?
Sonra sıkıntı yaparlar mı atma gibi?Sormak lazım.oluyor video olmayan kanalı sokuyorum sorunsuz
Boş kanal bağladım aldılar 0 izlenim 0 abone.Bu durum hiç iyi değil hem diyorlar Google sıkı tutuyor böyle olursa kanal sayıları milyonları bulur arkadaş
![]()
ben soktum deminArkadaşlar 0 abone 1 izlenim diyorlar.0 abone 0 izlenimli kanal soksak olur mu?
Sonra sıkıntı yaparlar mı atma gibi?Sormak lazım.
kanal baglamak için izlenim ve abone alınması yüzünden papaz oldular demekki google ile hocam.yoksa kanal alımını kapatır yada şartları agırlaştırırlardı.dertleri sahte izlenim ve abone iseydi,sorun kalmadı onlar açısından.
Bana göre hocam dedilerki kopacaksa koptuğu yerden kopsun tüm limitleri kaldıralım toplayabildiğimiz kadar para toplayıp MCN kapatalım bu Google uğraşılmaz dediler![]()
Bana göre hocam dedilerki kopacaksa koptuğu yerden kopsun tüm limitleri kaldıralım toplayabildiğimiz kadar para toplayıp MCN kapatalım bu Google uğraşılmaz dediler![]()
Aynı panele değil, aynı ödeme yöntemi bulunan kişinin günlük ekleme sınırı ''5'' olmuş çokta iyi olmuş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.