Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

hocam bunu bende düşündüm bana görede büyük bir vurgun olacak ama felaket tellalı olmayalım diye yazma gereği duymadım :D

Ben şakasına yazdım bunu ama bence böyle çok dengesiz kanal alımı büyük sorunlar yaşatır tamamen Music Nation,Aweye benzer bu durum.O yüzden belli bir süre 1 hafta kadar kanal alıp eski haline 1K izlenim 10 aboneye çevirip gereksiz kanalları çöp kanal olsun,izlenim abone kasılan kanal olsun denetleyip partnerden atmaları gerekiyor diğer türlü az ömrü kalır vurgun yapar kepengi indirirler.

xxxx

Usluba dikkat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar sözleşme gelmedi bana.
kanalı quize soktuktan sonraki şey.Maile gelmiyor mu?

Bu Quiz'de bir tuhaf , ne diyelim onlar için sorun oluşturmuyorsa bize de devam etmek düşer.Hayırlı olsun

Boş kanalı baglasaniz ne olacak baglamasaniz ne olacak.. quiz eski şartlara dönecek olursa zaten atar partnerden. Hoş eski şartlarda bile birşey değildi. Derdiniz oysa ayda 1000 izlenim kaç lira bırakacak zaten.. quiz burda bi an evvel girmek için sahte izlenim/abone almayın derdiniz buysa kaldırdım bunu ama herhangi bir şekilde sahtecilik yaparsanız canınızı fena yakarım demek istiyor bence. Yakın zamanda 'quiz kanalımi atti parami ödemiyor :(' konuları çıkarsa sadece gülerim artık. Hoş bu aydan başladı zaten bu konular :D

bu quize nedense çok güveniyorum çok yakın bir dostuma güvendiğim gibi güveniyorum.Quizin yanlış yapacağını sanmıyorum zaten eldeki tek partnerde burası.

geçmiş olsun beyler Quizde Bozdu yeni oartneraramaya başlayalım bian önce.

Quiz sırf siz kanal satın almayın quize girmek için para ödemeyin diye arada kiyak geçiyor bazilarida quiz saçma sapan isler yapiyor quiz mantik hatası yaptı diyor :) Ben life ye 4*5 ay once bu durumu anlattığımda öyle şey olmaz diyip herkese açık yapmışlardı zaten sonrasında gelip forumda yöneticilerden rica ettiler kanal satışı yasaklanması konusunda

---------- Spam Engelliyici 21:31 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

Herkese hayırlı olsun, ama Life yetkilisi kapanan kanalların ödemesinde yeni şartlar olacak, yakında bunları açıklıcaz dedi. Bence kanalların yarısını quize yarısını adsenseye bağlayın.

nerde duydun bilmiyorum ama öyle bir şey varsa artık quize kanal soktuğunuz için sevinmeyin

iyimi oldu kötümü oldu bilemem ama şartları kaldırdıklarına göre. bence artık kapanan kanalları ödemeye bilirler. direk kapananları ödemeyeceğiz deseler kimse kanal sokmaz. ama önce şartları kaldırdılar kanallar girsin. sonra açıklamayı yaparlar.
kişisel görüşüm :)

arkadaşın biri yazmış belirli bir kanal kapanma limitine gelince alımı kapatacaklarmış diye, şimdiden çok kanal alıyolarki kanal kapanma limitini aşınca kanal alamayınca networke kimse ortada kalmasın diye şimdiden aldırıyolar millete :D

Kanal ekleyeli 47 dk oldu ama dashboarda girmek istediğimde şöyle bir hata alıyorum ;

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

LÜTFEN herkez özen göstersin ve her açtığı kanalı direk quize bağlamasın

1 hafta bekletin birşey kaybetmezsiniz. Spamdan kapanma veya teliften kapanma ihtimaline karşı 1 hafta bağlamayın quizide düşünün zor durumda bırakmayalım elimizden geldiğinde.

Bindiğimiz dalı kesmeyelim!

arkadaşlar nerden duyuyosunuz? kapananlarin ödenmeyeceğini aklım almiyor? bu quiz bir firma değilmi ? evet bir firma peki bu firma 2015.07.31 de kapananlari ödeyecek diye bir mail atiyor bana yani koca firma yalan mi söylüyor? siz kaynağiniz nedir? kapananlarin ödenmeyeceği ile ilgili?

Umarım kriterleri daha fazla zorlamaz. Ödemede sorunlar oluşmaz. Adsenseden bile iyi bir hal almıştı üstelik $ olmasıda en iyi yönü...

Bence sokabilen şimdiden soksun. Adamlar zaten alacak önlemini. daha sonran girmeye çalışmak yerine en azından soktuklarını sağlamlaştırmaya çalışırsınız.

вαттυѕαу;1036955' Alıntı:
Bugün Quize Bağlanan Kanal Sayısı En Az 1000 diyorum ben , siz ? :D

sadece bizim forumdan 2bin tane bağlanmıştır tabi birde ruslar var onlarda bağlamıştır baya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri