Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Altın kriter ORANI gelebilir. Misal 4 değişken baz alınır;

İzlenim Abone İzlenme Süresi Like ( Değişkenleri atıyorum.)

Bunları matematiksel bir döngüye sokarlar, ALTIN Kriter oranı atıyorum 5,00'ı geçemeyen kanalları almaz.

Böyle olabilir :) açıklansa artık da önümüzü görsek.

Ancak QUİZ düzelse de her ne olursa olsun yan cebimize alternatif 1 PARTNER koymamız şart.

Altın kriter ORANI gelebilir. Misal 4 değişken baz alınır;

İzlenim Abone İzlenme Süresi Like ( Değişkenleri atıyorum.)

Bunları matematiksel bir döngüye sokarlar, ALTIN Kriter oranı atıyorum 5,00'ı geçemeyen kanalları almaz.

Böyle olabilir :) açıklansa artık da önümüzü görsek.

Ancak QUİZ düzelse de her ne olursa olsun yan cebimize alternatif 1 PARTNER koymamız şart.

aklında vvar mı b planı partner için ?

aklında vvar mı b planı partner için ?

Aslında aklımda 1 plan var.

YTPARA'nın ileri gelen üyeleri ile bir araya gelsek, 10 kişi mesela.

Sadece ytpara üyelerine açık olacak 1 MCN partner alabilsek.

Ytpara'dakilere bir kriter belirleyip onu kullansak harika olurdu.

Quizgroup sorunu düzeldi mi ?

Kolay değil kanka. Mcn alsak oda awe ye bağlı falan olucak. E direk gider awe ye sokarım daha iyi. Tabi burda awe örnek verdim.

Düşünülmeli

ben varım bak ciddiyim ha allaha şükür kazanıyoruz :D eger skypteen veya faceden eklersın konusalım ciddiyim tabiki hatta aklıdam 1planım var skype.. bkrcnivk facebook: https://www.facebook.com/angelshate

ne olduysa life quiz birleştikden sonra oldu

Ne olduysa millete gunluk su kadar kanal acin kanal kopyalayin vs vs diye acilan sacma sapan konulardan sonra oldu. O kadar report ettim o kadar yapmayin dedim. Millete ayda 4 hane kazanabilirsiniz diye vaatler verildi. Ben report ettikce yonetim gormedi. Belki bi gun banlanacam bu sebepten. Bazi seyler icin hala bir seyler uygulanmiyor ziyaretcilere acik forum. Serkan abi bi ara araba kazalarini ornek vermisti forumda ve hala bak araba kazalarina calisan var. O kategorilerde binlerce video oldu. Forumda 3cx paylasildi cop oldu. Yakinda engelide unutun. Oda gidecek. 31 mayista bir postum var onu pcye gecince bana laf edenleri etiketlicem. Umarim artik sacma sapan 2500 video atsam bi kanala tarzinda konular gormeyiz.

Telefondan gönderildi.

ne olduysa life quiz birleştikden sonra oldu

Quiz ve Life zaten ayniydi arka planda. Farkli bi birlesme falan olmadi. Life quize bagli bi olusumdu ne kadar odemeleri kendi isimlerinden yapsalarda odemeleri once quizden aliyolardi sonra bize oduyorlardi. Isimlerinin birlesmelerinin suan olan seylerle en ufak alakasi yok. Neden bu duruma gelindigini acik acik soylediler zaten.

Ne olduysa millete gunluk su kadar kanal acin kanal kopyalayin vs vs diye acilan sacma sapan konulardan sonra oldu. O kadar report ettim o kadar yapmayin dedim. Millete ayda 4 hane kazanabilirsiniz diye vaatler verildi. Ben report ettikce yonetim gormedi. Belki bi gun banlanacam bu sebepten. Bazi seyler icin hala bir seyler uygulanmiyor ziyaretcilere acik forum. Serkan abi bi ara araba kazalarini ornek vermisti forumda ve hala bak araba kazalarina calisan var. O kategorilerde binlerce video oldu. Forumda 3cx paylasildi cop oldu. Yakinda engelide unutun. Oda gidecek. 31 mayista bir postum var onu pcye gecince bana laf edenleri etiketlicem. Umarim artik sacma sapan 2500 video atsam bi kanala tarzinda konular gormeyiz.

Telefondan gönderildi.
Bizim turk insanlarimz arasinda malesef gozu doymayan ac insanlar var kaynagi akilli ve guzel kullanmak varken abanip dolu dolu kanallar yapip binlerce video atip ortaligi cop ettiler tamam ne kadar kazandigini yazmak bilgi paylasmak ve insanlarin kazanmasina vesile olmak guzel bisey anlarimda su 500 600 kanal yapip icine sagli sollu dengesiz videolar atip abanmak neye valla kimse kusura bakmasin kimin bu tarz islerde emegi gectiyse onlar yuzunden ileriki zaman bizim icin skntili olabilir.

Art Niyetli Doyumsuz İnsanlar için Youtube'nin ve Quiz'in Bu Zorlaştırmasını Olumlu Buluyorum. Her Ne Kadar Değişmeyen Kural Olan Kurunun Yanında Yaş Yanacak Olsada İyi Olan Kazansın Diyorum... Belki Bu Sefer Beyninde Hala Çocuksu Düşünceler Barındıran Şahsiyetler Ayak Altından Çekilirler...

Son düzenleme:
Kanallarimin hepsine guveniyorum :) 50 bin izlenimi gecmeyeni baglamiyorum bile akilli olan kazanacak artik.

Hocam muhtemelen bu yüzden kesinleşmeler olmadı. Şimdi bunlar manuel kontrol ediyorlar sanırım ve 1-1 kanalları eleyecekler. Ondan sonra olursa olur kesinleşme.
Fakat merak ettiğim konu attıkları kanalın ödemeleri sağlıklı şekilde yaparlar mı? Sonuçta kanal kapanmamış, telif gelmemiş atılan kanalları da 60 gün öteleyecekler mi? Bilgi sahibi er kişiler şu sualleri açığa kavuştursun lütfen. :)
Hocam Life yetkilisi yeniden konuya çağırma durumu var mı? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

daha önce life yetkilisine sormuştum bunu,aylar önce bi kanalım 1 telif yediginde partnerden atılmıştı ve ödeme ne zaman olucak dedigimde bana ;kapanan yada herhangi bi sebeple partnerden atılan kanalın ödemesi gecikmeli ödenir demişlerdi...

Telefondan gönderildi.

Turk milletinim ticarete kafasi calisiyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri