Quizgroup sorunu düzeldi mi ? (Yeni Gelişme Var !!)

Ödemeler kesinleşmeden hicbir iyi haber sahsen dikkatimi cekmiyor. Size tavsiye quize bel baglayip odemelerinizi ona gore ayarlamayin su an bu durumu yasiyorum

Telefondan gönderildi.

Bu işin tartışılacak tarafı yok satış forumda yasaklanmalı skype de kim ne halt yerse yesin,önemli olan bir miktarda olsa kanal sayısını azaltmak.Zaten laftan anlamayan adam ne desen anlamaz quiz bitene kadar

Bu işin tartışılacak tarafı yok satış forumda yasaklanmalı skype de kim ne halt yerse yesin,önemli olan bir miktarda olsa kanal sayısını azaltmak.Zaten laftan anlamayan adam ne desen anlamaz quiz bitene kadar
Bi r daha sistemin boyle kilitlenmemesi icin quize bir alternatif şart kapanani odeyen her onune geleni almayan belli sartlari olan % 20 kesinti cok mu sey istedim ne:)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam elbette kapatılması konusunda ki siz mailcilerin stresinide anlıyoruz ama 5-6-7-8 liralara quizde satılmaz hocam .

Sağolun hocam bakın sizin lafınız ve alttaki lafı kıyaslayalım :) 12 ye satılmaz, 7 8 e satılmaz. Biri arz diğeri talep kanadı quiz işinin. Fiyat minimum 7 dediler 7 yaptım 12 dediler 12 bizim bir söz hakkımız yok mailciler olarak forumda, quizin satışının vs. kontrolü ile ilgili :)
Daha once hic quiz kanala para vermedim zaten bir izlenim 2 gunde 1 k izlenmiyorsa ne gerek var 12 tl vermeye ? Daha oncede belirttim alan yine alir satan yine satar ama yasak olursa gunde 1000 kanal sokulacagna satilacagina 100 e duser reklam yoksa duser o sayi

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı gözüyle bakarsan çok haklısın hocam. Sana lafım yok benim. Ben yalnızca kapatılsa bile alıma devam edecek birkaç kişi var (%90) farklı quiz satıcılarından da duyduklarımla beraber; onların kapatılsın yazarak rakip azaltmaya çalışmalarını etik bulmuyorum. Yoksa sizin dedikleriniz de haklılık payı var kullanıcı olarak, mailciler olarak da bizim biraz haklılık payımız da var. Sonuçta bizim de ekmek verdiğimiz bir ekibimiz ve haber bekleyen, bu işle aile geçindiren arkadaşlarımız var :) Seviyeli eleştirin için teşekkürler ayrıca, saygılarımla ;)

şu izlenim alıp 1.sayfa oturup 1.hafta dayanmayan kategori çalışanlara sesleniyorum
siz bu hallere düşürdünüz simdi gidipte mail satıcılarına sallamayın o kadar iyi biliyorsunuzki siz mailde satın almıyordunuz

Quiz kanal satışı durmadığı sürece belirli bir zaman sonra yeniden çöplük haline gelecek ve bu sefer bu kadar yumuşak davranacaklarını zannetmiyorum. Quiz alanında satanında şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor...

şu izlenim alıp 1.sayfa oturup 1.hafta dayanmayan kategori çalışanlara sesleniyorum
siz bu hallere düşürdünüz simdi gidipte mail satıcılarına sallamayın o kadar iyi biliyorsunuzki siz mailde satın almıyordunuz

Vur kac yaptiklarini saniyorlar benden 10000 mail alan adam simdi cikmis abartmayin spami diyor ilginc

Telefondan gönderildi.

Arkadaşlar facebookta ödemelerin bugün kesinleşeceğini söylediler.

Anlaşılan zor zamanı atlattık :)

---------- Spam Engelliyici 14:36 ---------- Önceki Mesaj 14:36 ----------

Quiz satışları yasaklansın !!!
Yeni gelişme için teşekkürler. [MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION]

Teşekkürler [MENTION=10033]fsever[/MENTION] desek daha doğru olacak :)

emin olun 12 tl verip quiz kanal satın alan adam o kanalın kıymetini bilir;) daha özenerek içerik atar. İş koyu bir şekilde ahlaksız ticarete dökülmediği sürece kanal satışına karşı değilim, hiç yoktan bu forumun kontrolu altında oluyor, merdiven altına düşmesin bu işler

emin olun 12 tl verip quiz kanal satın alan adam o kanalın kıymetini bilir;) daha özenerek içerik atar. İş koyu bir şekilde ahlaksız ticarete dökülmediği sürece kanal satışına karşı değilim, hiç yoktan bu forumun kontrolu altında oluyor, merdiven altına düşmesin bu işler

12 lira nedir arkadaş en kolpa kanaldan 10 katını kazanırsın neyin değerini bilecek

Kim ne derse desin quiz kanalın her türlü satışına karşıyım.Quiz Kanalı Satanlar o işe verdiği uğraş kadar kendine kanal yapsa kazanacakları parayı tahmin bile edemezler.Açılsın bi konu anket yapılsın.En iyi çözüm budur.1 Haftadır çektiğim çileyi bilirim bi Allah bilir.Uykularım kaçtı arkadaş

Asıl kendi açtığı kanalın değerini bilir ayrıca 12 lira nedir 1 günde çıkarıyo kanalın parasını

umarım bundan sonra sahte izlenim ve abone atanları sokmaz partnerine quiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri