QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anladım hocam o zaman kapanma ihtimali olan yada düşük getirisi olabilecek kanallar haricinde banka işi tehlikeli web moneye devam

$1k altı ise zaten banka gereksiz bence,onun için webmoney kullanmak daha iyi.ama söyledigim gibi,yukarıdaki gibi bi durumda sorun olacagını sanmam yine bankaya gönderirler bence.

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:55 ----------

Kapanan kanallarin bankaya odemesinde sorun cikiyormu?
Gecen gun birisi oyle yazmisti, daha sonra baska cevap vermedi.

ödeme bankaya gelicek ama banka limitini geçmeden kapanırsa ne olur demiş arkadaş hocam,o farklı bu farklı yani.sorun olmaz ama banka ödemesi geç geliyor.

@karabuz
her kanala ayrı panel WM atayacaksın üçü beşi aramayacaksın bu kadar sorun varken birde kanal 300 dolar altı kalırsa ödeme alır mıyım almaz mıyım diye kendine dert yaratmayacaksın,bu kadar basit yoksa gerisi Allaha kalmış.isterse 10 bin dolar gelsin WM ye 300 dolar veririm işimi bilirim aradaki 250 doları mı düşünücem.

olmaz full banka alıyorum bu güne kadar hep banka aldım bi kez ilk ay pp almstm . onun haricinde bütün kanallarımı bankaya alıyorum bi problem olmadı

minimum ödeme miktarı altında kalanları aldın mı hiç,mesela kanal kapandığında 90 dolar vardı hesapta 30 dolar kesintiyle 60 dolar geldi mi?

18 inde aldım geçen ay neresi geç anlamadım ama neyse fatih hoca söylediyse doğrudur :)

est. hocam,ben genel anlamda konuşuyorum.geçen ayların konularına bakarsak banka konusu tutarsız,geçen ay 18inde gelen para bu ay en sona kalabiliyor bankada.paypal gibi sorunlu degil tabiki ama şuan en sorunsuzu webmoney.normalde soranlara mesela kanalın kazancı 1k üzeri ise bankaya alın diyorum ama ben onlarıda webmoneye alıyorum :)

Saat 06 gibi quiz 2 haneli alindi

life paypal en son 2 hanelide kalmısdı öylemi hala bilgisi olan varmı ödeme alıp heycandan yazmayan dostlar:D

quizde add new channelden kanal ekleyebilen varmı ?
yönlendirmiyorda yeni kanala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri