QuizGroup Şubat Kazançları Mart Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 haneli paypal ödemeleri ve bağlı Life kanalları da paypala gönderilmiş sabah saatlerinde

Arkadaş parayı kovalıyoruz resmen paypala geçiyoruz önce bankayı gönderiyor, banka yapıyoruz önce paypal gönderiyor. webmoney yapalım bakalım birdahaki ne olacak.

Paypal - Wm - Banka

Kesitileri ve ödeme limitleri nedir arkadaşlar

Arkadaş parayı kovalıyoruz resmen paypala geçiyoruz önce bankayı gönderiyor, banka yapıyoruz önce paypal gönderiyor. webmoney yapalım bakalım birdahaki ne olacak.

Hocam Akşam Akşam Güldürdün Beni. Geçen Gün Bende Aynı Şeyi Düşündüm. Quize Bağladım Kanalı Paypal Tanımlattım Bir Ay Sonra Sıkıntılar Oldu. Dediler Banka Çok Hızlı Ödeniyor Ben Bankaya Geçtim En Geç Ödenen Metod Oldu. Şimdi Önümüzdeki Ay Web Money'e Geçmeye Korkuyorum. Ben Geçsem Kesin 2 ay Ödemeleri Sallarlar :))

Hocam Akşam Akşam Güldürdün Beni. Geçen Gün Bende Aynı Şeyi Düşündüm. Quize Bağladım Kanalı Paypal Tanımlattım Bir Ay Sonra Sıkıntılar Oldu. Dediler Banka Çok Hızlı Ödeniyor Ben Bankaya Geçtim En Geç Ödenen Metod Oldu. Şimdi Önümüzdeki Ay Web Money'e Geçmeye Korkuyorum. Ben Geçsem Kesin 2 ay Ödemeleri Sallarlar :))

geç hocam korkma en erken webmoney odenıyo :D

Şu ödemeyi yapsın birdahaki ay onu 3 yerden kıstıracam afedersin:)

ben hiçbi ay bankanın hızlı ödendigini görmedim hocam,banka ödemesi hep en son yapılıyor zaten.

hocam bankayı seçersek ve ödeme eşiğini geçmeden kapanırsa ne oluyor ?

bişey farkedecegini sanmam ama yinede 2 ihtimal var tabi.
1.si yinede bankaya gönderirler ki benim tahminim bu seçenekten yana
2.si ise webmoney yada paypal verin ona gönderelim derler ki bu ihtimal çok düşük.

2.si ise webmoney yada paypal verin ona gönderelim derler ki bu ihtimal çok düşük.
anladım hocam o zaman kapanma ihtimali olan yada düşük getirisi olabilecek kanallar haricinde banka işi tehlikeli web moneye devam

Kapanan kanallarin bankaya odemesinde sorun cikiyormu?
Gecen gun birisi oyle yazmisti, daha sonra baska cevap vermedi.

ben bugün paypaldan webmoneye çevirdim ödeme yöntemimi.Şimdi hangisine gelecek acaba ödeme:)

ödeme yöntemini güncelledikten sonra çıkan pencerede hangi ay geleceği yazıyor,seninki nisan orası kesin bu daha çok ayın 10-11 inde işe yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri