QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

hocam sonucta her kanal icin ayrı banka hesabı veya paypal giremeyiz. 20şerli bölsek bile o 20 kanal arasında bağlantı olacak. Suan sıkıntılı bir durum mevcut ve bunu sadece quiz çözebilir.

Yeni banka hesabı açıp 5-6 kanalı bir bağlayayım diye düşündüm ama en başta banka seçeneği çıkmıyor.Büyük sıkıntı yaratacak bişey yaptılar.Eğer aynı paypalı girdiğimizde hepsi aynı panele düşecek olsa gayet mantıklı bir çözüm olacaktı.

daha bişeyini gormedik ama butun hesaplar tek dashbordda toplanmayıp da 20 şer 20 şer toplanacaksa bence hiç gerekte yokmus. sadece bende 45 50 kanal var ki 100 lerce kanalı olanlar vardır. her 20 account a ayrı ayrı banka hesabı mı ayarlıcaz? ne bilim eskiden ne güzel gecinip gidiyoduk.. paypal ölücülük filan yapıyodu. mutluyduk :)

her yirmi kanalda bir baska bir banka hesabı ekleyin
atıyorum iki yüz kanalınız mı var
on tane banka hesabınıza bağlayın on tane dasbordunuz olmus olur :)

bu kadar telasa gerek yok

200 kanal için iyi bir strateji fakat 1000 kanalımız varsa ne yapacaz?

50 tane banka hesabı deme gülerim :)

quiz yerine life a sokayım kanalları diycemde,life da şuan panel hazırlıgındayız diyor.e yaptıkları panel quizden farklı olmayacaktır.kanallar farklı farklı panellerde olunca paypal kesintisiden dert yanıyorduk (gerçi ben hiç şikayetci olmadım ama :) ) artık paypaldan daha büyük sorunlar çıkaracak bu gidişle bunlar bizim başımıza...

quiz yerine life a sokayım kanalları diycemde,life da şuan panel hazırlıgındayız diyor.e yaptıkları panel quizden farklı olmayacaktır.kanallar farklı farklı panellerde olunca paypal kesintisiden dert yanıyorduk (gerçi ben hiç şikayetci olmadım ama :) ) artık paypaldan daha büyük sorunlar çıkaracak bu gidişle bunlar bizim başımıza...

Ben de life'a sokayım kanalı dedim kanalınız zaten bir partnere bağlı diyor.En azından paypal kesintisi düşük kur dahi olsa toplu kapanma yaşamayacağım için kafam rahattı, artık hep diken üstünde oluruz kanallar uçtu mu uçacak mı diye.

aslında ingilizcesi veya rusçası iyi olan bir arkadaş bütün bu sıkıntıları dile getirse 1. ağızdan neyin ne oldugunu ogrensek Quiz yetkililerinden. Çünkü çok soru var. toplu kapanmalar olur mu , bütün hesaplar 20 accounttan mı yoksa hepsi tek dasbordda mı olacak. öneri de verebiliriz şöyle şöyle olsa daha iyi olur diye. yoksa quiz çok müşteri kaybedecek.

aslında ingilizcesi veya rusçası iyi olan bir arkadaş bütün bu sıkıntıları dile getirse 1. ağızdan neyin ne oldugunu ogrensek Quiz yetkililerinden. Çünkü çok soru var. toplu kapanmalar olur mu , bütün hesaplar 20 accounttan mı yoksa hepsi tek dasbordda mı olacak. öneri de verebiliriz şöyle şöyle olsa daha iyi olur diye. yoksa quiz çok müşteri kaybedecek.
20 account olayını nereden duydunuz hocam ?

Hocam quize bugün mail atsan allah bilir kaç günde dönerler oda keyifleri olursa kafalarına göre takılıyorlar. Bu düzenlemede hiç masum gelmedi bana illaki altından bir çapan oğlu çıkar bugün yarın.

Hocam quize bugün mail atsan allah bilir kaç günde dönerler oda keyifleri olursa kafalarına göre takılıyorlar. Bu düzenlemede hiç masum gelmedi bana illaki altından bir çapan oğlu çıkar bugün yarın.

Ben facebook üzerinden mesaj attım ama umursayacaklarını sanmıyorum.Zoomin'deki gibi google hesabıyla giriş yapmadan kullanıcı adı şifreyle girilen bir panel olsaydı bugün bambaşka şeyler konuşuyorduk

20 account olayını nereden duydunuz hocam ?

hocam daha onceki mesajlarda geçiodu. bi kesinliği yok ama bu soyleniyor. olursa bence hiç ama hiç iyi olmaz. en güzeli üstte dedigim gibi yetkililere soru ve öneri sunmaktır. ama evet bize geç donecekleri de kesin. durduk yere sıkıntı yasatıolar.

hocam daha onceki mesajlarda geçiodu. bi kesinliği yok ama bu soyleniyor. olursa bence hiç ama hiç iyi olmaz. en güzeli üstte dedigim gibi yetkililere soru ve öneri sunmaktır. ama evet bize geç donecekleri de kesin. durduk yere sıkıntı yasatıolar.
İhtimal vermiyorum 20 kanal olayına.
Şuan tek sıkıntı kanalları baglarken toplu kapanma yaşanması gibi duruyor. Quiz onada çözüm bulursa hem kendileri hemde bizim icin çok güzel bir sistem yapmış olacak. Ödemeleri toplu alabilecez. Paypal kesintilerinden kurtulacaz. Quiz'inde iş gücü azalmış olacak.

Şuan tek sıkıntı kanalları baglarken toplu kapanma yaşanması gibi duruyor. Quiz onada çözüm bulursa hem kendileri hemde bizim icin çok güzel bir sistem yapmış olacak. Ödemeleri toplu alabilecez. Paypal kesintilerinden kurtulacaz. Quiz'inde iş gücü azalmış olacak.

insallah dediginiz gibi olur .. yoksa her 20 kanala 1 banka hesabı sıkıntı iş ...

life konusuna gördüm şimdi,life da 29 aralıkta aktif edicekmiş paneli.29unda panel aktif olunca life a söyleriz bunları :D onlar en azından çabuk dönüş yapıyor.

bundan sonrasını paypal düşünsün çatır çatır paypal açacaz artık.

Hocam aynı kişi üzerine birde fazla paypal çok riskli banlanabilir. Ben eşime, kendime, anneme, babama açtım toplam 4 tane hepsine de en para başvurusu yaptım ödeme olunca tek bir yerde topluyorum. Sizin dediğiniz gibi olursa daha geniş çalışacaz sülaleye dağılacaz ama ben sülaleme pek güvenmem sıkıntı yani :cool::cool::cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri