QuizGroup Tek Dashboard Üzerinde Toplama

Arkadaşlar bu dashboardlar tekrar ayrılmış benim merak ettiğim bi konu var kapanan kanallarımın kesinleşen kazançlarına nasıl bakıcam ? Toplu dashboarda gözükmüyor eskiden gözüküyordu şimdi yok acaba hesaba gripte tel onayı yapılınca dashboard açılıyormu ?

Teşekkürler.

Ulan quiz işi bok ettin,hepsini banka ödemesi yapmıştım kanalların,tekrar ayrılmış 3ü şurda 5i burda,kimisi paypala dönmüş kimisi bank ödemesi kalmış... KİMİSİ KAPANMIŞ!!
Ne etcez çorba oldu kafam ???

Şu dashboard konusunda mesaj yağmuruna tutalım ne yapmaya çalışıyorlar

ya hepsini ayır ya birleştir ama birşey yapsınlar artık

2014 yılı kazançlarının hepsi gitmiş.. 2015 ocak gözüküyor sadece. kapanan kanalların ekim kasım kazançları ödenmeyenler vs. hiçbirini göremiyoruz artık.

Abiler ben hiçbişi anlamadım.. Yazdıklarınızı okudum Quiz dashboard a girmeye korkuyorum kanallar kapanacak diye..

Yeni odeme yontemi ile dun kayit oldugum bir panelden 2 kanal daha ekledim (add new channels kismindan). Kanallar pending sonrasi bad standings e donmus :) Kanallara bakiyorum herhangi bir sorun yok. Yine birseyler karistiyorlar sanirim...

ahhh quiz ahh duzelde artik kanal bagliyalim ..

Herkes bağlı bulunan sağlıklı kanalların derdinde siz de hala yeni kanal bağlama uğraşı içindesiniz. :D Quiz çöktü daha da elleşmeyin bence. 10 personel ile 1000 kişiye yemek yaparken aynı personel sayısı ile 100 bin kişiye yemek çıkartamazsınız kural bu.

Herkes bağlı bulunan sağlıklı kanalların derdinde siz de hala yeni kanal bağlama uğraşı içindesiniz. :D Quiz çöktü daha da elleşmeyin bence. 10 personel ile 1000 kişiye yemek yaparken aynı personel sayısı ile 100 bin kişiye yemek çıkartamazsınız kural bu.

hacim benim zaten kanallarim var icerde :D o olanlara da girmedim dashboard yenilendi muabbetinden beri simdilik quiz yerine life baglayip geciyorum quiz duzelsin devam :D Bana deilde sen Quiz kanali satis yapanlara soyle onlari..

Vallahi ben artık kimseye bir şey demem bu konuda güler gecerim. 2 ay öncesinde olumsuz havayı sezip konu acarken herkes beni sucluyordu yaygaracı diye. :) Gelmiş geçmiş olsun artık..

Kanal bağlamıyorum düzelmesini bekliyorum

ya öyle şeyler yazılıyorki artık bu ay ödeme yapılacakmı yapmılmıcakmı tereddüt eder oldum yokmu düzgün bir bilgi paylaşıcak ya

ya öyle şeyler yazılıyorki artık bu ay ödeme yapılacakmı yapmılmıcakmı tereddüt eder oldum yokmu düzgün bir bilgi paylaşıcak ya

En düzgün bilgi, oturup sessizce ödeme gününün gelmesini beklemek olacaktır. Böyle her kafadan ayrı ses çıkarsa pek olumlu bir hava olacağını sanmıyorum. Quiz bu ay ödeme yapmayacagız mı dedi? Quiz kapanan kanalları kesinlikle ödemeyecegiz mi dedi? Geçen ay tamamına yakın bir kısım ödeme almadı mı? Geçmiş aylarda kapanan kanalların ödemesi yapılmadı mı? EEee? Bazı istisnalar dısında bir çok kişi ödeme aldı nicin velvereye verelim ki konuyu? Bekleyelim görelim..

Bende kanal bağlayamıyorum quize 5 gündür
Bütün şartlar uygun olmasına rağmen uygun değilsin diyor

sıkıntı sadece bendemi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri