QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

allah razı olsun quiz be. 2 günde toplamda 13 dolar ödeme aldım. en azından telefon borcumu ödedim. geriye kaldı kredi borcu

1 dolar bekleyen ne cok kişi varmış ya 2-3 haneleri yarına anca alırız galiba

miktara göre gönderiyorlar bu sefer, en altta 1 dolarlar en kalabalık gruptu o bitti, yukarı çıktıkça hızlanır, ama tek hanelerin hepsi bitene kadarda bugün biter sanırım

Daha çok beklersiniz :D Quiz keyif peşinde

Kusura bakmayın arkadaşlar sinirden kafayı yedik kaç gündür gülüyorum ağlanacak halimize durumlar harbi vahim.. :)

Arkadaşlar 1-2 dolar aldınız tamam da. Bu 1-2 dolarlık kanallar tek dashboard'muydu. Yani 1 dashboardda 2 dolar kesinleşen vardı onumu aldınız. Yoksa kanal başı tek tek mi gönderiyorlar. İyice allak bullak olduk gene

Tek dashboard'dan 20 dolar bekliyorum :D İlk kazancım olucak Quiz'den:D

ilk ve belkide son

---------- Spam Engelliyici 14:02 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

Arkadaşlar 1-2 dolar aldınız tamam da. Bu 1-2 dolarlık kanallar tek dashboard'muydu. Yani 1 dashboardda 2 dolar kesinleşen vardı onumu aldınız. Yoksa kanal başı tek tek mi gönderiyorlar. İyice allak bullak olduk gene

tek dashboard hepsi.

Tek kanal tek dashbord çalışanlara böyle ödemeler gelyor muhtemelen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri