QuizGroup Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

paypal kullanıyorum özgün kanal 9 aydır en geç ödemeleri ben alıyorum :)

en erken 24'ünde falan yapıyorlar. acaba wm'ye ödemeler daha mı erken geliyor ?

Son düzenleme:
şimdi ödeme aldım paypaldan 750-800 dolar beklerken 11 dolar ödeme geldi işin garip tarafıda tüm kanallarım ve partnerlikten atılmadı
edit: asıl ödemelerim webmoney üzerinden gelecek ama oradada çok büyük bir kısmı yatmadı . gelmeyen kanalların hepsi aktif ve partnerlikte olan kanallar

arkadaslar kusura bakmayin kizanlar olabilir ama payout kisminda odeme yatirilmamis gozukuyor ama mesaj geldi odemenin ayin 20sinde finansbank hesabima yatirildigini soyluyor 3 haneli odeme yatirilmis ama hesapta yok heralde p.tesi gunu yatmis olur

gec yazdigim icin ozur dilerim 3 haneli odeme mesaj olarak gonderildi yaziyor ama hesapta degil. ayrica odeme alma disinda arkadaslar su konuya yazmasa super olucak :)

Webmoney 3 hanelileri gelmeyen arkadaşlar beğenebilir mi?

Son düzenleme:
Biraz önce paypal 2 haneli ödeme geldi. Kanallar açık ve giriş yapabiliyorum panale. Kedoo dan

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] hocam 20-30 arası demişlerdi diye biliyorum

Arkadaşlar niye güncelliyorsunuz şu konuyu? [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Gece 13$ paypal gelmiş. Paypal bağlı kanalım yoktu life kanalım yok. Ne alakaysa artık kedoo dan gelmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri