Quizgroup Türkiye Bankalarına Ödeme ( BANKA ÖDEMESİ GELDİ )

Life partner banka ödemesi yapıyormu acaba ?

Lifede böyle bir durum var evet ve limit bildiğim kadarıyla 1000 onemli soru su daha once buradan bankan odemesi alan var mi life bunu yapıyorsa quiz bunu hayli hayli yapar bence...

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Aileme ve arkadaşlarıma gönderiyorumu seçerek göndersin o da uyar bana quiz kesintisi+paypal kesintisi bir olunca çok büyük bir kazanç çöp oluyor

Vallahi ne kadar yalın oldu bilmiyorum ama böyle bir şey gönderilebilir veyahut biri tarafından geliştirilebilir. Pek kontrol etmedim bir de siz bakın bakalım bu kalıba;

Saygılar.
Aylık olan kazançlarımızın Paypal hesaplarına yatırılması ve bundan doğan gerek ödeme kesintileri gerek hesap incelemeleri gerekse
güvenlik konularının ihlali konusuyla ilgili sizlere bu maili göndermiş bulunuyorum. Kanalımızdan ya da kanallarımızdan el ettiğimiz
kazançların Paypal dışında herhangi bir ödeme şekli bulunmuyor ve bu durum bizleri zor durumda bırakıyor.
Sizlerden istediğimiz Türkiye Lokasyonu altında çalışan ve sizlerin oluşturduğu Partner ağı altında çalışan Youtube kanal sahiplerine
yeni bir ödeme şekli belirlemenizdir. Bu da ödemelerin Paypal dışında Türkiye bankalarına yapılabilmesidir.
Dileyen kişi ödemeleri direkt olarak banka hesabına transfer edebilmeli ve Paypal ile yaşanan sıkıntılara son verebilmelidir.
Sizin kazanç üzerinden yaptığınız % 20'lik Partner kesintisinin dışında Paypal'ın da gönderdiğiniz ödeme üzerinden kesinti yapması
beni ve bizleri son derece rahatsız etmektedir. Bu ay QuizGroup olarak yaptığınız bir çok ödeme PayPal incelemesine takılmış olup,
uzun süren vakit kayıplarına sebep olmuştur. Konunun özetinden de anlayabileceğiniz gibi Türkiye Banka sistemine geçmenizi rica eder,
bu isteğimizin kabul edilmesi ve hayata geçirilmesini arzu ederiz. Sevgilerimizle..

Vallahi ne kadar yalın oldu bilmiyorum ama böyle bir şey gönderilebilir veyahut biri tarafından geliştirilebilir. Pek kontrol etmedim bir de siz bakın bakalım bu kalıba;

Saygılar.
Aylık olan kazançlarımızın Paypal hesaplarına yatırılması ve bundan doğan gerek ödeme kesintileri gerek hesap incelemeleri gerekse
güvenlik konularının ihlali konusuyla ilgili sizlere bu maili göndermiş bulunuyorum. Kanalımızdan ya da kanallarımızdan el ettiğimiz
kazançların Paypal dışında herhangi bir ödeme şekli bulunmuyor ve bu durum bizleri zor durumda bırakıyor.
Sizlerden istediğimiz Türkiye Lokasyonu altında çalışan ve sizlerin oluşturduğu Partner ağı altında çalışan Youtube kanal sahiplerine
yeni bir ödeme şekli belirlemenizdir. Bu da ödemelerin Paypal dışında Türkiye bankalarına yapılabilmesidir.
Dileyen kişi ödemeleri direkt olarak banka hesabına transfer edebilmeli ve Paypal ile yaşanan sıkıntılara son verebilmelidir.
Sizin kazanç üzerinden yaptığınız % 20'lik Partner kesintisinin dışında Paypal'ın da gönderdiğiniz ödeme üzerinden kesinti yapması
beni ve bizleri son derece rahatsız etmektedir. Bu ay QuizGroup olarak yaptığınız bir çok ödeme PayPal incelemesine takılmış olup,
uzun süren vakit kayıplarına sebep olmuştur. Konunun özetinden de anlayabileceğiniz gibi Türkiye Banka sistemine geçmenizi rica eder,
bu isteğimizin kabul edilmesi ve hayata geçirilmesini arzu ederiz. Sevgilerimizle..

Bence çok makul bir yazı ıngilizcesi hazirlansin toplu şekilde atalım icabinda

Sırf bu yüzden faydalanamıyorum şuan partnerden, PayPal kullanmıyorum, kullanmakta istemiyorum.

Bu konunun akıbeti ne oldu konu açıldı ama öylece kaldı...

Banka hesabına ödeme yaparlarsa benimde kanal bağlayacağımı maile erlerseniz hemen çözerler:)

Bence kalıp aramamak gerek...

Quiz paypaldan bile parayı gönderir iken "ÜRÜN VE HİZMET KARŞILIĞI" seçeneğini seçiyor...

Adına bir banka hesabına aynı title ile sürekli 1 noktadan ödeme gelmesi bence ileride maliye tarafından baş ağrıtıcı bir durum olabilir...

Bırakın paypala gelsin paralarınız... Fanteziye luzum yok :)

Bence kalıp aramamak gerek...

Quiz paypaldan bile parayı gönderir iken "ÜRÜN VE HİZMET KARŞILIĞI" seçeneğini seçiyor...

Adına bir banka hesabına aynı title ile sürekli 1 noktadan ödeme gelmesi bence ileride maliye tarafından baş ağrıtıcı bir durum olabilir...

Bırakın paypala gelsin paralarınız... Fanteziye luzum yok :)

Dostum 1 aralıkta bombayı patlatıyor musun ?

tabii ki iyi olur ama ben kabul edeceklerini sanmıyorum. etseler bile kesintiyi arttırma ihtimalleri var.

neyse, mail falan atacaksanız elimden geleni yaparım bende.

Aynısından life içinde istiyoruz :) 1000$ yerine 500$ olsa çok güzel olucak. Onunla ilgilide bir yazı hazırlanamaz mı :)

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 14:36 ----------

Life networkun facebook sayfasında aktif olduğu görünce 1000$ ödeme limitinin çok fazla olduğu 500$ yapmalarını rica ettim. Yapamayız yazdı. Forum olarak paypalın kesintilerinden rahatsız oluyoruz bu konuda yakın zamanda size 500$ olması konusunda talepte bulunacağız yazınca tamam dedi. İngilizcesi düzgün bir arkadaş bu konuyu organize edip toplu halde mail atarsak bence life network için söylüyorum limiti 500$ olarak indirecekler :)

Aynısından life içinde istiyoruz :) 1000$ yerine 500$ olsa çok güzel olucak. Onunla ilgilide bir yazı hazırlanamaz mı :)

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 14:36 ----------

Life networkun facebook sayfasında aktif olduğu görünce 1000$ ödeme limitinin çok fazla olduğu 500$ yapmalarını rica ettim. Yapamayız yazdı. Forum olarak paypalın kesintilerinden rahatsız oluyoruz bu konuda yakın zamanda size 500$ olması konusunda talepte bulunacağız yazınca tamam dedi. İngilizcesi düzgün bir arkadaş bu konuyu organize edip toplu halde mail atarsak bence life network için söylüyorum limiti 500$ olarak indirecekler :)

İyi de kimsenin birşey yaptığı yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri